Mailime Gelen Mailler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

günlük 1500 küsür spam siliyorum mutluyum Beni yanlız birakmıyorlar. :))

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahramann
    Kahramann's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Firefox webmailnotifier eklentisini kulanıyormusunuz. Çünkü benim webmail notifier'e eklediğim belki 3 tane maili sadece ben bide bu webmail notifier eklentisi biliyor. Ve bu eklentiye ekli 15 mail var. hepsine de aynı adresten spam mailler gelmeye başladı 1 ay önce. Tek şüphelendiğim şey bu.:D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Konpi senin mailini internete ben vermiştim k.bakma dost acı söyler :D

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek

arkadaşlar bunları engellemenin bi yolu yok mu iyice abarttılar artık silmekle yetişemiyorum

Сухое говно к жопе не липнет
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thek
    thek's avatar
    Erkek

Bayadır banada geliyor arkadaşlar geçen hafta haberlerde gördüm artık gelmeyecek diyolardı hem mailler hemde telefonlara gelen mesajlar atmak yasaklanacak göya bakalım beklemekten başka birşey yapamayız.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

junk a yollayın gelen postaları sonra sweep diyip block yapın mesajı

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Neden geliyor anlatayım yada neden birden yoğunlaştı yaklaşık 2-3 hafta önce bir yasa çıktı bu büyütücü azdırıcı vs. bitkisel içerikli ürünler Tarım bakanlığının izni kapsamından Sağlık bakanlığına geçirildi buda doğal olarak eczaneler dışında satışı yasaklandı anlamına geliyor.Bir süresi var sanırım 3 ay doğal olarak satıcılarda ellerinden çıkarmaya çalışıyor ve her gün spam basıyorlar Ukrayna dolaylarından. Aslına bakarsanız ihtiyacı olan varsa cidden şimdi alsın zira eczanelerde satılmaya başlayınca cidden fiyatlarıda artacak.Banada bu işi yapan bir arkadaş elindeki ürünleri düşük fiyattan çıkarmak istediğini söyledi hatta müşteri bul filan dedi.:):)

Bu arada spam ile ilgilide bir karar bakanlar kurulndan geçti gerçi yinede bu işe engel olamayacaklar ancak azalacaktır birkaç zaman bekleyin.

Edit. Şu anki Türkiye yasaları spam konusunda hiçbir şey yapamıyor isterseniz mahkemeye verin hava-civa ancak spam olarak bildirirsinizki buda engel değil gönderdikleri serverların hotmail ,gmail vs. ile anlaşmaları var yinede inbox a gelir.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezoo
    sezoo's avatar
    Erkek

mailin en altına bakın Unsubscribe. yazıyor. ona basın mail listesinden çıkarsınız sanırsam.

a.q maillerini filtreye ekledim filtrede boka yaramadı. 3 gün önce Unsubscribe ile ugraştım :D 3 gündür mail filan yok bakalım.

Dövme Yapılır Mekan ANTALYA-ALANYA
Toplam Hit: 6623 Toplam Mesaj: 39