Marka Tescili Avukatı Arıyorum ?
-
merhabalar müritler bana ait olan markamı biri izinsiz kullanmaya başlamış hatta şubeleşmiş iş yeri açmış açılış yapmış plaket yaptırmış hatta ve hatta 15 adet minibüs almış şuan aynı sektörde iş yapmakta şahısı aradığımda hiç birşey yapamazsın diğip suratıma kapamış durumda bana yardımcı olacak avukat mürit arıyorum bir çok avukat ile görüştüm açıkcası dünyanın parasını istediler benden mürit avukatımız bana yardımcı olursa masrafları karşı tarafdan tahsil ederse çok memnun olurum
FİRMAMIN İSMİ FLYTÜRK web sitem www.flyturk.com.tr karşı kişi www.flyturks.com facebook sayfaları www.facebook.com/flyturks bizim sayfamız ise www.facebook.com/flyturk
marka tescilim 35,41 sınıflarında bulunmaktadır bizde havacılık sektöründeyiz aynı zamanda drone eğitimleri ve yamaç paraşütüde yapmaktayız.
-
kimse yokmu
-
@taruz var. Belki görmemiştir.
-
Arkadas aklima gelip kayikladigim ismin haklari icin 4 yil hukuk fakultesinde 1 yil avukat yaninda stajda surunmus emek vermis kisilerin bedavadan isini gormesini istiyor. Tabiki goren gormezden gelir zira agir konusmak istemez kalp kirmaz istemez haketsede. Murit indirimi felan demiyo direk beles diyo :)
-
nukeshore bunu yazdı
Arkadas aklima gelip kayikladigim ismin haklari icin 4 yil hukuk fakultesinde 1 yil avukat yaninda stajda surunmus emek vermis kisilerin bedavadan isini gormesini istiyor. Tabiki goren gormezden gelir zira agir konusmak istemez kalp kirmaz istemez haketsede. Murit indirimi felan demiyo direk beles diyo :)
beleş hiç birşey olmaz görüştüğüm avukatlar ya 9 milyar yada 3 milyar para istediler bu yüzden yardımcı olabilecek mürit arıyorum sebebi kazanma şansım varsa dosya masraflarını karşıdan tahsil etsin başlangıçda benden az bir ödeme alsın diye ben beleş birşey istemiyorum sonuç olarak
-
Benim avukatlık sona erdi. Hakim-savcı adayı olduk. İstesem de yapamam artık. Burada da bulamazsın marka tescil işleri ile ilgilenen avukat. O yüzden cevap yazmadım.
-
TaRuZ bunu yazdı
Benim avukatlık sona erdi. Hakim-savcı adayı olduk. İstesem de yapamam artık. Burada da bulamazsın marka tescil işleri ile ilgilenen avukat. O yüzden cevap yazmadım.
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Senin adına çok sevindim
-
Easx bunu yazdıTaRuZ bunu yazdı
Eyvallah sağolasın.
Bu dönemde avukatlık cidden zor. Ücret konusunda dediğin şekilde anlaşma yapacak avukat sadece akraban olabilir.
-
-
@taruz hocam bi gun bi suctan karsina cikarsak murit indirimi yaparsin artik:)) hayirli ugurlu olsun en dogrusunu yapmissin bencede avukatlik cok zor ve erken yaslandiran bi meslek.
@romeo hocam 3bin tl isteyen eger bu iste uzmansa fena bi fiyat vermemis bence. Daha oncede soyledim bu alanda uzman hukuk ofisine yonlendirebilirim normal fiyatlarindan murit indirimi yaptiririm diye.
-