Masa Üstü Bilgisayar İle Ortamı Uzaktan Dinlemek
-
Evet konu başlığında yazıyor. pc windows 10 web cam var. Bilgisayar açıldığında uzaktan ortamı dinlemek için . nasıl bir yöntem izlenmeli.
-
usb network gate programı ile gerçek zamanlı dinleme yapabilirsin hocam.
mikrofonu ağa paylaştırıyor. az kurcalaman lazım ama. driver ıvır zıvır uğraştırabiliyor.
-
kur bi rat izle
-
Schwarz bunu yazdı
kur bi rat izle
Varmı temiz rat hocam :)
-
wordros bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
kur bi rat izle
Varmı temiz rat hocam :)
takip edelim, durduk yere iştahım kabardı aşlskda
-
-
zalimadam bunu yazdı
mikrofonu ağa paylaştırıyor. az kurcalaman lazım ama. driver ıvır zıvır uğraştırabiliyor.
iki tarafada kuracaksın sanırım programı, izlemek istediğin pc de mikrofonu ekleyeceksin. ip üzerinden vpn usulü ile bağlanıyorsun doğrumu
-
daha önce böyle bir boka ihtiyacım olmuştu canlı dinleme yapamayacağım için vaktim olmadığından .net üstüde bir program yazmıştım. ses frekansı aldığında kaydı başlatıyor ses kesildikten 15 sn sonra eğer ses yoksa kaydı durdurup ftp ye zaman dilimi olarak yüklüyordu. bu sayede dinleme yapmıştım. uzaktan ftp de bi dosya koymuştum oradaki txt de 1 yazıyorsa dinleme yapıyor 0 ise dinleme yapmıyor -1 ise zamanlanmış görevlere kendisi ekleyerek silinmesini sağlıyordu. varsa dosyalar arasında yüklerim buraya.
-
furkiak bunu yazdı
daha önce böyle bir boka ihtiyacım olmuştu canlı dinleme yapamayacağım için vaktim olmadığından .net üstüde bir program yazmıştım. ses frekansı aldığında kaydı başlatıyor ses kesildikten 15 sn sonra eğer ses yoksa kaydı durdurup ftp ye zaman dilimi olarak yüklüyordu. bu sayede dinleme yapmıştım. uzaktan ftp de bi dosya koymuştum oradaki txt de 1 yazıyorsa dinleme yapıyor 0 ise dinleme yapmıyor -1 ise zamanlanmış görevlere kendisi ekleyerek silinmesini sağlıyordu. varsa dosyalar arasında yüklerim buraya.
walla gönderebilirsen çok iyi olur hocam.
-
kabus bunu yazdızalimadam bunu yazdı
iki tarafada kuracaksın sanırım programı, izlemek istediğin pc de mikrofonu ekleyeceksin. ip üzerinden vpn usulü ile bağlanıyorsun doğrumu
evet öyle.
mantık usb portunu ağdan kendi bilgisayarında kullanmak.
bunu daha önce com portunu paylaşmak için kullanmıştım. çalışıyor sorun olmuyor.
ama daha basiti ses kayıt progrramları var. 10 mb 10 mb şeklinde bir klasöre kayıtları atıyor. klasörü paylaşıma açar içinden ses dosyalarını geçikmeli dinlersin.
şimdi banada lazım oldu kurcalayıp çözersem yazarım buraya en mantıklı çözümü
-
zalimadam bunu yazdıkabus bunu yazdızalimadam bunu yazdı
evet öyle.
mantık usb portunu ağdan kendi bilgisayarında kullanmak.
bunu daha önce com portunu paylaşmak için kullanmıştım. çalışıyor sorun olmuyor.
ama daha basiti ses kayıt progrramları var. 10 mb 10 mb şeklinde bir klasöre kayıtları atıyor. klasörü paylaşıma açar içinden ses dosyalarını geçikmeli dinlersin.
şimdi banada lazım oldu kurcalayıp çözersem yazarım buraya en mantıklı çözümü
Tamam haberini bekliyorum