Masaüstüm Kayboldu (Çok Acil Yardım Lütfen Mürid Kardeşler )
-
güncelleştirmeleri yükledim yeniden başlattım baya kastı bende reset attım ..sonra tekrar açtım yine bişiler yükledi sonra açıldı ama masaüstünde hiç bişi yok :/ başlattan bilgisayarıma girip masaüstüne bakıorum hepsi orda ama masaüstüne getiremiorum..ya yardım edin lütfen ne yaptıysam olmadı ..
-
masaüstüne sağ tık görünüm masa üstü simgelerini göster tabi bu vista ve 7 ise geçerli xp yi hatırlamıom
-
girdiğim yerde hepsi var diyosun hepsnin kısa yolunu at masa üstüne hiç uğraşmamış olursun O.o
-
denedim ama olmadı üff uyuz oldum yaa
-
DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------
masaüstüne sağ tık görünüm masa üstü simgelerini göster tabi bu vista ve 7 ise geçerli xp yi hatırlamıom
-----------------------------sağ tık > görünüm > masa üstü simgelerini göster
-
OdiN bunu yazdı:
girdiğim yerde hepsi var diyosun hepsnin kısa yolunu at masa üstüne hiç uğraşmamış olursun O.o
:))) olmaz öyle geri getirmem lazım -
masaüstünde sağ tıkla masa üstü öğeleri göster de olmassa
Başlat bigisayarım Masaüstü Sağ tıkla gizli sekmesini tıkla aç uygula sonra tıkla kaldır uygula -
başlat -> çalıştır -> explorer.exe
başlat yok ise
ctrl + alt + del komut çalıştır explorer.exe
-
berraa bunu yazdı:
OdiN bunu yazdı:
:))) olmaz öyle geri getirmem lazım
-----------------------------peki o zaman :)
-
Mali bunu yazdı:
masaüstünde sağ tıkla masa üstü öğeleri göster de olmassa
Başlat bigisayarım Masaüstü Sağ tıkla gizli sekmesini tıkla aç uygula sonra tıkla kaldır uygula
-----------------------------yesss oldu çok tşkler müridcan :)
-
Allah razı olsun sizden yaa bu siteyi çok seviyorum her derde deva :)) herkese çook tşkler