"Masaustunu Video Olarak Kaydetme Programi"(Linux)
-
Hacilar Camtasia Studi-Hyper Cam gibi bir uygulama yalniz Linux icin...herhangi bir dagitimda calisabilir fark etmez...Elinizde varmi yada bildiginiz program ismi...Aradim ancak pek birseye ulasamdim...Meksikali bir elemanda gormustum zamaninda fedor4 te videolu anlatim yapmisti...bi eleman plan9(unix) uygulamali anlatmisti...amk programin ismi vardi orada ama bulamadim videolari...Neyse yardimci olursaniz sevinirim.
-
zumsuk sorun kalite degil hacim...linux coderleri hayvan gibi adamlardir...basit adamlar degildir....neyse .
-
kaliteli koder ? Bell suse novell RedHat Google Nasa MİT ?????? hadi neyse çaktırmayalım
-
sorun yok ikinizide opuyorum sandman msn de ol dai geliyorum :)
-
sus olgum sen cezalısın sana dedim ailem yok gel alet edevatıda toplada senle şu işleri halledelim Not:Oglum CCİE sınavına giriyormuyuz:D
-
ezberin kuvvetlimi cisco icin :P benim kuvvetlidir :):)
-
MCSE:S aldım yetermi ustad:D
-
program ismi ;
1-wincam2000
programı limewire emule gibi programlarda arat.googleda çıkmadı :D ben bakamamısta olabilirim bi kontrol et istersen
windows versionu da var linux de -
Neyse geik yapmıcam Kde nin kendi ekran yakalama programı olucak eger fedora kullanıyorsun red hat firmasının kendi programıda var
-
dai onlar jpg olarak foto yakaliyor ben video kayit icin ariyorum ama hypercam sanirim 32bit uygulama win icin onu linuxta calistirip kullanmayai deneyecegim bir.
-
şimdi abi ben bir eve gidim vericem sana redhattın olucak çok iyi biliyorum çünkü kendi online egitim cdlerini o programla hazırlıyorlardı
Toplam Hit: 4163 Toplam Mesaj: 15