Max 500 K İş Fikri -Üretim
-
GoQaN bunu yazdıstreetw1se bunu yazdı
ben kendi şirketimi sattım spilos zeytinyağı markamla eticaret yapıyordum, sattığım şirkete de pazarlama müdürü oldum.
Siparişlerinizi www.n11.com/magaza/palamidas adresinden verebilirsiniz.
%100 Gerçek soğuk sıkım sızma zeytinyağı arayanlar için uygun fiyatlar.
-- Diğer arkadaşlara özelden bilgi vericem. siparişlerinizi bekliyorum :)
TBT indirimin var mı hocam?
bugun n11 de kampanyaya girdik hocam, 96,90'a düştü standart 0,8 nat sızma. 1-2 gün sürecek. fırsatı kaçırmayın bi an önce alın derim
-
streetw1se bunu yazdıGoQaN bunu yazdıstreetw1se bunu yazdı
ben kendi şirketimi sattım spilos zeytinyağı markamla eticaret yapıyordum, sattığım şirkete de pazarlama müdürü oldum.
Siparişlerinizi www.n11.com/magaza/palamidas adresinden verebilirsiniz.
%100 Gerçek soğuk sıkım sızma zeytinyağı arayanlar için uygun fiyatlar.
-- Diğer arkadaşlara özelden bilgi vericem. siparişlerinizi bekliyorum :)
TBT indirimin var mı hocam?
bugun n11 de kampanyaya girdik hocam, 96,90'a düştü standart 0,8 nat sızma. 1-2 gün sürecek. fırsatı kaçırmayın bi an önce alın derim
O herkese, ya TBT indirimi? ;)
-
Hocam son fiyat bunlar %10 komisyon var teneke var, kargo var yurtiçi ile gönderiyorum kargoları. TBT indirimi gibi düşün bunu :)
-
Ülke ekonomisi iyi olmamasına rağmen bi çok piyasanın durgunlaşmasına rağmen ayakta duran bir sektör var ki o da tekstil sektörü. Şu anda benim param olsa Örme makinası alır çevre fabrikalara fason çalışırım. Bu şekilde 2-3 makinadan başlayıp bayağı büyüyen elinde trilyon çevirenler var bildiğim. Bahsettiğim makina --> Link bu tip artık piyasanın ihtiyacı neyse ufak araştırma ile bulunur . Mevsimsel değilşik kumaşlar örülür vs gibi durumları var dediğim gibi az bucuk arastırma ile çok tatlı paraların döndüğü bi sektör bu.
-
Up olsun parfüm üretimi yapmak tutar mı benden bir fikir olsun bilgili olanlar yazar birşeyler
-
Kesici takım işine gir bence matkap freze rayba imalatı gibi 3ayda paranı amorti eder kara geçersin
-
imalatı bilmem .
işlek bir yerde . KİRASI YÜKSEK OLMAYAN dükkan .
kahve tipi çat 2tl kahve 4 tl . bardak su 50 krş sade soda 1,5 tl 20 kalem ürün soda çeşitleri , ayran , limonata ,
oke takımı , kart takımı , masa sandalye .