Maymun Dolandırıcıları
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
whoobay bunu yazdı:
İnsanların zayıf noktalarını keşfedip, paralarını sömürüyorlar. Geçmiş olsun HolyOne.
-----------------------------Yok para falan göndermedim de internette okuduğum kadarıyla 1000-1500 dolar kaybeden çok kişi var aynı dolandırıcılar tarafından.
-----------------------------İyi ki araştırmışsın, dediğim gibi hep böyle kilit ürünleri seçiyor dolandırıcılar. Ben de ucuza görsem bende almak isterdim maymunu. Maymun tercihin güzel, zeki bir yaratıktır.
-
Fakat almaktan vazgectim sonradan ogrendimki tuvalet aliskanligini ogrenemiorlarmıs. onu ogrenemedikten sonra einstein olsa ne yazar=) yani yapi olarak kedi kopekten cok farkliymis bunlar kafasi istemedigi seye hic calismazmis
-
Aytek abi,
Ne zaman normal insanlar gibi hobilerin olacak merak ediyorum.. :| -
Tuvalet alışkanlığı yoksa, yanına bile yaklaşmaya gerek yok. :) Hayatını ona adayacak değilsin ya HolyOne :)
-
evin orasına burasına ölük ölük sıçardı valla :D iyi oldu almadığın köpek de değilki abi bahçeye bağlayasın
-
SeRDaR bunu yazdı:
evin orasına burasına ölük ölük sıçardı valla :D iyi oldu almadığın köpek de değilki abi bahçeye bağlayasın
-----------------------------Ben asılanını bilem gördüm :))
-
Çok farklı çok akıllı bir hayvan ama işte sonuçta vahşiymiş bunlar 7 sene gül gibi bakiosun bigun tepesi atınca etinden parca kopartiyor hastanelik ediormus canı sıkılınca. bir de hadi kücük haliyle neyse de buyuyunce verecek yer bulunmuyor ve 40 sene yasiormus onun icin haywana yazik olmasin die vazgectm
-
HolyOne bunu yazdı:
Çok farklı çok akıllı bir hayvan ama işte sonuçta vahşiymiş bunlar 7 sene gül gibi bakiosun bigun tepesi atınca etinden parca kopartiyor hastanelik ediormus canı sıkılınca. bir de hadi kücük haliyle neyse de buyuyunce verecek yer bulunmuyor ve 40 sene yasiormus onun icin haywana yazik olmasin die vazgectm
-----------------------------Desene bizi bile gömer bu vahşi minik şeytan :)
-
hacı bırak o zaman maymunu derim saga sola pislerse :)
-
hocam birde kıskançlık huyları var aman dikkat.
dişi alırsan sana iyi alışır ama yanına dişi sinek yaklaştırmaz. erkek alırsan 3 yaşında kardeşler gibi kavga edersiniz. gerek yok yani :)