Melih GÖKÇEK"İn Kompleksi Sonucu Ortaya Çıkan Komedi
-
Ankara Festivali'ndeki "Türk'ün Kutlu Yürüyüşü" adlı sergide, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK'in kompleksinden kaynaklanan, komedi filmlerine konu olacak bir olay yaşandı. Sergide, adet üzere "16 Türk devletinin kurucusu" adıyla 16 Türk büyüğü resmi ve cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün resmi sergilendi.
Buraya kadar herşey normaldi. Fakat Melih GÖKÇEK, 18. resim olarak kendi resmini koydurunca, komik ve bir o kadar da gayri etik olay ortaya çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK, içindeki kompleksini, kendi resmini Türk büyüklerinin resimlerinin arasına koydurarak gidermeye çalıştı. Bu, gerçekten içler acısı bir durumdur.
-
Guzel konu guzel bir tesbit..
Katiliyorum ...
-
vah vah bu şekilde kendini tatmin etmeye çalışmış daha küçük duruma düşmüş.
gecenin yarımında gül gül öldüm ak.
-
ilginç bi adam bu gökçek acayip insan amk :) O da kendini ankaranın kurucusu sanıyo sanırsam :)
-
Fotoşopla oraya kendi resmimi bile koyarım :D:D:D cidden fotoşop olmasın?
-
melih bi yapmadığın bu kaldıydı oohh bunuda yaptın artık git bırak Ankaranın yakasını :|
-
muhahah bu adama iyi laf derdim ama polisin gözü buralarda aq :D
-
puhahahahah ulan melih ne adamsın aq dmn salağı :D
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
muhahah bu adama iyi laf derdim ama polisin gözü buralarda aq :D
-----------------------------
Bişey olmaz polisde bu adamın farkındadır :) -
Edit: Şimdi google'dan biraz araştırdım da internet yayıncılığı yapan bir kaç site dışında hiç bir gazetede filan bu haber geçmemiş gibi görünüyor. Bir diğer ihtimalle de bunu son anda yağ çekmeyi seven bir görevlinin ya da bir melih gökçek yakınının yapmış olma durumu da söz konusu olabilir. Velhasıl İ. Melih Götçek'in bu tür bir cesareti gösterebileceğini sanmıyorum, tayyip amca dururken :P
İlk bakışta bana da çakma geldi fotoğraf. Haberi gördüğün sitenin linkini paylaşabilir misin acaba?
-
İ. Melih Gökçek :)
Toplam Hit: 4916 Toplam Mesaj: 23