Mersinden Yazlık Almak
-
Arkadaslar selam. Mersinde 1+1 yazlik bakiyorum. Sahibindende emlakci ilanlari vardi, tece taraflarinda sifir 1.4 milyona anlasmistik ancak satilmis. Mersine cok hakim degilim. Ne taraflardan almak mantikli senede 1 ay kalmaya. Mersinde yasayan yada hakim olan arkadaslardan bilgi rica ederim. Butce 1.5 milyom civari
Dos_Attach tarafından 10/Kas/24 22:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Dos_Attach bunu yazdı
Arkadaslar selam. Mersinde 1+1 yazlik bakiyorum. Sahibindende emlakci ilanlari vardi, tece taraflarinda sifir 1.4 milyona anlasmistik ancak satilmis. Mersine cok hakim degilim. Ne taraflardan almak mantikli senede 1 ay kalmaya. Mersinde yasayan yada hakim olan arkadaslardan bilgi rica ederim. Butce 1.5 milyom civari
Bu konuyu takipteyim.
Mersin bir ara suriyeliden geçilmiyordu yazlık bölgeler için. Son durum nedir sahiden
-
Selam hocam.Aslen Mersin(Tarsusluyum) o bölgeler güzeldir ama mutlaka siteden almanı tavsiye ederim.özelllikle kış aylarında çok fazla hırsızlık olayları olabiliyor.Eğer ki sadece 1 ay kullanılacaksa hiç o topa girme derim.Sen 1 ay kullanırsın geri kalan zamanı eş dost akraba yaşar her yer kırılır eskir kimse üzerine alınmaz :) (emlaktcı olarak tecrübe ile sabittir)..Yine o bölgeden alınıp 12 aylık kiraya verilebilir.Oradan gelen kira getirisi ile istediğin bölgeden 1 aylık daire kiralamak mümkün.Hatta 1 ay mersin 1 ay antalya 1 ay kuşadası takılıp gidebilrsin.Antalya'da deniz kenarı eşyalı daireler (sezonda(30-40k bandında).Aylık olarak hesaplandığı zaman 2.500 3.000 tl arasına denk geliyor.Sizin alacğaınız evin en kötü ihtimalle kirası 10 k olur yine kar etmiş olursunuz.Havuzlu sitelerde ortalama aidatlar 1.000 ile 2.000 tl arası değişmekte
-
Denizi güzel olsun istiyorsan Erdemli den sonrasına bakman lazım.
Yazlık lar Ruslar azalınca, çooook fazla inşaat yapılınca ve ekonominin de durumu sebebiyle ucuzladı. Fakat 1 ay kullanmak için aidat vs ödemeye gerek var mı? Yazlıkların yüksek oluyor. Uğraşırsan kira getirisi olur ama ben yakından uğraşmıyorum sen uzaktan nasıl yaparsın bilmem.
-
Hocam mersinde yazlık ev alacaksın ancak nereden geleceksin? Eğer geleceğin lokasyon Adana - Gaziantep vs değilse başka bir yer bak derim...
Bunun haricinde sitelerin neredeyse genelinde havuz vardır ancak deniz istiyorsan erdemliyi geçmen şart. Susanoğlu Narlıkkuyu Kızkalesi. Ancak hangi bölgesine gidersen git yazın kalabalığında deniz kirli olacaktır.
Belirlemiş olduğun bütçe ile denize yakın bir yer alman zor. Mersinde genelde yazlık sınıfındakiler denize ya sıfır parselde ya da bir arka parselde oluyor. Bahsettiğin bütçelerde sanırım daha dağ tarafına geçiş yapabilirsin. Araçla deniz kenarına gelebilrsin.
-
Bozyazı tarafındaki yazlıkları güzeldir hemde denizi iyidir.
-
Yatırım iyidir . Kiraya vermenede gerek yok.
Al . Sıkılırsan satarsın.
-
Zamanında eşek gibi bedavadan almadık oralardan, Denizi çok tuzlu onun dışında bir problem yok :))
-
Yazligi trakya ya da egeler den alın olm hadi en kotu bi balikesir yapın.
Manyak misiniz nesiniz gencler
Varoş akınına uğrayan yerler sizi mahveder. Hele aile sahibiyseniz cevre cok onemli, coluk cocuga gelisimine ornektir cevre.
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Yazligi trakya ya da egeler den alın olm hadi en kotu bi balikesir yapın.
Manyak misiniz nesiniz gencler
Varoş akınına uğrayan yerler sizi mahveder. Hele aile sahibiyseniz cevre cok onemli, coluk cocuga gelisimine ornektir cevre.
sizin gibi gençleri kibris a bekleriz.
-
begendigin evin google yorumlarini oku
hayat kurtarir.
biz mersinden bir siteden ev bulduk
ev eski site eski ama denize sifir. ucuzda sasirdim nasil olur diye. ev tadilat istiyor ondandir heralde derken. tesaduf sitenin google yorumlarini okudum ki
site suriyeliler tarafindan istila edilmis. ustelik fuhuş merkezi olmus. hergun baskin hergun polis. resmen genelevin ortasindan ev alacaktik. millet ankaradan istanbuldan eve bakmaya gelmis. yonetim yok. millet kacmis.
evini millet belese satip resmen kaciyordu.
sitenin adini da hatirladim caltana sitesiydi sanimim