Milli Takım...
-
ben defansa taktım.ya hocalar bu ibrahim toraman ve servet takımı öldürür yakında.nerde bizim alpay ve bülent korkmaz.en azından birbirini tamamlıyorlardı.özellikle i.toraman a çok fena sinir oldum.
zaten vaktiyle bu adamla bir muhabbetimiz olmuştu.adam çok fena havalarda uyuz bir tip.tevazu nedir bilmiyor hiç.bana buyuk takımda oynuyorum vs vs diye zırvalamıştı.ben de rıza hoca senin buralarda olduğundan haberdar mı gibisinden birşey dedim.adam bana bi efelendi görecektiniz.gerci sonra biraz canını sıktım kuyruğu kıstırıp çekti gitti.
-
baskettede , futbolda da rezil olduk açıkcası. basketciler bira içmekten oynayamadı. futbolda da böyle bi rezillik olmaz. malta kim yaa
fatih terim ve hakan ş. olduğu sürece bu takımdan adam olmaz -
neyse artık onümüzdeki maçlara bakcaz
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
baskettede , futbolda da rezil olduk açıkcası. basketciler bira içmekten oynayamadı. futbolda da böyle bi rezillik olmaz. malta kim yaa
fatih terim ve hakan ş. olduğu sürece bu takımdan adam olmaz
-----------------------------
FAtih terim büyük hocadır.Bence byle yorumlar yapmak yersiz.Hakan Şükür de takım düzeyinde oynadı işin aslı yani bu maç için lafı hak etmiyo.İbrahim üzülmez bok gibi oynadı ciddi ciddi.Taktiksel hatalar vardı Fatih hocada bunu kabul etti..Hala şansımız var ama çok da kolay değil...
Toplam Hit: 3173 Toplam Mesaj: 25