Mobil İnternet Hak.
-
Selamın Aleyküm.
Allah akıl sağlığımızı daim eylesin.
Yine bir derdim var. Bu sefer cep telefonu kaynaklı bir sorunum için sizden yardım istiyorum.
2017 yılı sonlarında, şu anda kullanmış olduğum Mi Max 2 telefonumu aldım. Derdim ise internetin çok yavaş olması. Hızımı ölçüyorum, hep düşük, 1 mb ve altı çıkıyor. Operatöre sürekli yazdım, derdimi anlattım. Bizde herşey normal dediler, çözüm bulamadılar. En son telefondan kaynaklı olabilir dediler. Telefondan nasıl kaynaklanır?
Bu konuda bir yorumunuz var mı?
Pamagite pajalusta.
Pikacu tarafından 13/Ara/20 00:33 tarihinde düzenlenmiştir -
1) telefonun IMEI numarası kayıtlı mı yoksa kopya mı?
2) hangi hattı kullanıyorsun ve telefonun sahip olduğu frekanslar ile operatörünkü uyuşuyor mu?
-
Global cihaz değilse veya imei atılmışsa Band 20 frekansını görmüyor telefon ondandır.
Xiaomi ve Samsung kadar şebekesi sorunlu marka görmedim. Şebeke sorunlu olunca şarjıda sömürmeye başlıyor.
Çekim gücü konusunda iPhone ve Huawei'nin üstüne tanımam.
-
Rusya'dan alınmış global cihaz. IMEI atılmadı.
Megafon (RU) kullanıyorum. Frekans değerlerini bilmiyorum.
-
Aynı operatörü kullanan başka birisi yok mu çevrende? Onlarda hız testi yaptın mı?
-
-
x mkyb bunu yazdı
Global cihaz değilse veya imei atılmışsa Band 20 frekansını görmüyor telefon ondandır.
Xiaomi ve Samsung kadar şebekesi sorunlu marka görmedim. Şebeke sorunlu olunca şarjıda sömürmeye başlıyor.
Samsunga laf ettirmem, elime geçen HİÇBİR cihazı şebeke sorunu çıkarmadı; Xiaomi'de VoLTE açıkken özellikle o sorunlar olabiliyor ona katılıyorum ama Samsung bu konuda sicili en temiz telefon markalarından biridir.
-
x yalinyalniz bunu yazdıx mkyb bunu yazdı
Samsunga laf ettirmem, elime geçen HİÇBİR cihazı şebeke sorunu çıkarmadı; Xiaomi'de VoLTE açıkken özellikle o sorunlar olabiliyor ona katılıyorum ama Samsung bu konuda sicili en temiz telefon markalarından biridir.
Katiliyorum
-
x mkyb bunu yazdı
Aynı operatörü kullanan başka birisi yok mu çevrende? Onlarda hız testi yaptın mı?
Bunu gündüz vakti sorayım.
-
x yalinyalniz bunu yazdıx mkyb bunu yazdı
En basitinden Note 4 modelinin şebeke sorunundan milleti nasıl bıktırdığına Google'dan bakabilirsin.
Ben kullandığım cihazı yorumlarım.
-