folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Mobil Oyunum İçin Destek

Mobil Oyunum İçin Destek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Merhaba TBT mürit ve mürideleri.

İki adet oyun geliştirdim ve markette aramalarda görünmüyor bu sebeple sizden indirme, yorum ve puan konusunda desteğinizi rica ederim. En azından aramalarda görünmesi benim için yeterli olacaktır. Saçma bir şekilde uygulamayı adı ile arattığımda bile bulamıyorum. Bu sebeple adı ile aratıp indirebilirseniz muhtemelen bir sonraki kişinin aramasında uygulama görünecek yine de destek olmak isteyip ona mı uğraşcam ben diyenler için uygulamanın linklerini aşağıya bırakıyorum. Uygulamaları bir süre silmemenizi rica ederim. Google bot olarak kabul edip spama düşürüyor uygulamayı.

1: Kelime Masası, Okey gibi bir oyun multiplayer oynanıyor.
    Playstore: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.word.table 
    Appstore: https://apps.apple.com/us/app/kelime-masas%C4%B1/id6740129190

2: Kelime Savaşlarım: Bu da 2 kişiye rastgele sorular soruyor süreye bağlı ipucu vs geliyor.
    Playstore: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.world.of.word.war 
    Appstore: https://apps.apple.com/us/app/kelime-sava%C5%9Flar%C4%B1m/id6740129355 

Uzun uğraşlar sonucu yatırımcı bulamadığım için kendim finanse etmeye başladım uygulamayı. Bu sebeple destekleriniz benim için çok önemli kelime oyunlarını seveniniz varsa Kelime Masasının bence müptelası olabilirsiniz baya sarıyor :) 

EDİT: Elinde sosyal medya tarafında hesap olup da reklam satan kişiler varsa ayrıca pm üzerinden iletişime geçebilirse bu tarz bir işe ihtiyacım olacak. Telegram kanalı, İnstagram hesabı ya da Twitter hesabı gibi kanallar şimdilik önceliğim. 

MhmdAlmz tarafından 15/Oca/25 11:00 tarihinde düzenlenmiştir

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek

her türlü destek 😎

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

kelime savaşlarım oyunu güzelmiş. diğerini indirmedim henüz. oyunda sorulardan biri bana görünmedi diğer kullanıcı bildi nasıl olduysa :)

sanane tarafından 15/Oca/25 11:56 tarihinde düzenlenmiştir

Naber la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Macidor
    Macidor's avatar
    Erkek

İkiside reklamlıları saymazsak bende adıyla aratınca ilk sırada çıktılar hocam.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

arama da bende de çıkmadı.

Naber la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

şahsi telefonum iphone 2 oyunuda tam ismiyle aratınca çıktı indirdim

şirket telefonum android 2 oyunuda tam ismiyle aratınca çıktı indirdim 

arka klasöre bir yere attım, silmeyeyim diye :W

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Senden bir şeyler gördükçe gurur duyuyorum valla :) Destekledim

since 2005 // tbt
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@yustang çok teşekkür ederim hocam. 

@sanane bugfix yapıyorum hocam zamanla, bu bahsettiğin problemi bir kaç kişiden daha duydum müsait bir vakitte düzelteceğim onu da. Kelime Masasına daha fazla yatırım yaptım şimdilik.

@Macidor teşekkürler hocam bilgilendirme için bir çok kişide çıkmıyor acaba IP bazlı mı bilemedim. Lokasyonu başka şehirde görünce görünmüyor galiba uygulama.

@DaSpOnGe Eyvallah hocam cansın çok teşekkür ettim.

@manyaki bir şeyler denemeye başladım bakalım tutarsa farklı planlarım var :) 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bhttnfndk
    bhttnfndk's avatar
    Erkek

indirdim hayırlı olsun inşallah emeğinin karşılığını alırsın

Göktürk'ün babası
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Keşime savaşlarını indirdim oynadım fakat sorular çok acayip dayak atan gönderdi :) 

tam destek eline sağlık

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

Ne yazık ki bu şekilde bir gelişme göstermen çok zor. store arama sayfaları tamamen manuple edilmiş saçma sapan sistemlere sahip. mobil oyunda ya viral olacaksın yada reklam basacaksın. ikiside maliyetli işler. bu durum mobil oyunlardaki iğrenç reklam bombardımanın sebebi :D, oyun iyide olsa belli bir kitleye hitap etse de o kitleye ulaşmak çok maliyetli. kolay gelsin umarım istediğin gibi olur.

Toplam Hit: 2674 Toplam Mesaj: 36
destek playstore appstore destek mobile oyun