Mobile Ve Görüntü İşleme Geliştiricileri Aranıyor
-
Jpriest bildiğin disstortion yazmış. Adamın avatarı bile penguen,bu adamı bu kadar sinirlendirecek naptınız olm :)
MhmdAlmzin attığı mesajdan gördüğüm kadarıyla Jpriesti tanıyor. Eskiden akıl danıştığı bir seniora şimdi o bold olan kısımda sanki Jr birine laf anlatıyor gibi konuşmuş o yüzden kızmış bence Jpriest.
-
Aşağıdaki konuda bahsetiğim gibi, bizim sektörde fazla bilen & bildiğini düşünen üstünü, hocasını, bu sektöre yıllarını veren çalışanı itin g*tüne çekinmeden sokuyor. Bunu MhmdAlmz için söylemiyorum u235'in tespiti için söylüyorum.
Ama unutmamak lazım ki aylar yıllar döndüğünde yaş ilerleyip gençler yerini aldığında herkes bence saygı bekleyecektir.
Bunu yapamyan jr'lar görüyorum egosuna engel olamayan genç arkadaş çok var. Mesela bi kesim de startup'a giriyor kurumsal şirkete gece gündüz sövüyor. Oysa kendisi sabah 8 akşam 10 çalışıyor haberi yok sigortası asgariden yatıyor... Ona göre özgür/rahat çalışıyor. Sözün özü, ben büyüklerin her dediğini doğru bulmam ama saygı duymayı tercih ederim. Neden adama kendini kötü hissettireyim ki..
Saygılar,
https://www.tahribat.com/forum/yazilimcinin-hakkini-savunan-hocasi-olmamasi-245557
-
u235 bunu yazdı
Jpriest bildiğin dis's'tortion yazmış. Adamın avatarı bile penguen,bu adamı bu kadar sinirlendirecek naptınız olm :)
MhmdAlmz'in attığı mesajdan gördüğüm kadarıyla Jpriest'i tanıyor. Eskiden akıl danıştığı bir senior'a şimdi o bold olan kısımda sanki Jr birine laf anlatıyor gibi konuşmuş o yüzden kızmış bence Jpriest.
Bu ney Lâ. bu nassı bi kullanımdır, ^^`
~@~
isim belirtmeyeyim ama konuda 2 ayrı mesaj değişik güzel olmuş. o.O, `` , .