folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Mobile Ve Görüntü İşleme Geliştiricileri Aranıyor

Mobile Ve Görüntü İşleme Geliştiricileri Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Jpriest bildiğin disstortion yazmış. Adamın avatarı bile penguen,bu adamı bu kadar sinirlendirecek naptınız olm  :) 

MhmdAlmzin attığı mesajdan gördüğüm kadarıyla Jpriesti tanıyor. Eskiden akıl danıştığı bir seniora şimdi o bold olan kısımda sanki Jr birine laf anlatıyor gibi konuşmuş o yüzden kızmış bence Jpriest. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Aşağıdaki konuda bahsetiğim gibi, bizim sektörde fazla bilen & bildiğini düşünen üstünü, hocasını, bu sektöre yıllarını veren çalışanı itin g*tüne çekinmeden sokuyor. Bunu MhmdAlmz için söylemiyorum u235'in tespiti için söylüyorum.

Ama unutmamak lazım ki aylar yıllar döndüğünde yaş ilerleyip gençler yerini aldığında herkes bence saygı bekleyecektir.

Bunu yapamyan jr'lar görüyorum egosuna engel olamayan genç arkadaş çok var. Mesela bi kesim de startup'a giriyor kurumsal şirkete gece gündüz sövüyor. Oysa kendisi sabah 8 akşam 10 çalışıyor haberi yok sigortası asgariden yatıyor... Ona göre özgür/rahat çalışıyor. Sözün özü, ben büyüklerin her dediğini doğru bulmam ama saygı duymayı tercih ederim. Neden adama kendini kötü hissettireyim ki.. 

Saygılar,

https://www.tahribat.com/forum/yazilimcinin-hakkini-savunan-hocasi-olmamasi-245557

zeybekustasi tarafından 14/Haz/20 16:14 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Jpriest bildiğin dis's'tortion yazmış. Adamın avatarı bile penguen,bu adamı bu kadar sinirlendirecek naptınız olm  :) 

MhmdAlmz'in attığı mesajdan gördüğüm kadarıyla Jpriest'i tanıyor. Eskiden akıl danıştığı bir senior'a şimdi o bold olan kısımda sanki Jr birine laf anlatıyor gibi konuşmuş o yüzden kızmış bence Jpriest. 

Bu ney Lâ. bu nassı bi kullanımdır, ^^`

~@~

isim belirtmeyeyim ama konuda 2 ayrı mesaj değişik güzel olmuş. o.O, `` , .

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 1785 Toplam Mesaj: 14
mobile dev