Model Ucak
-
Tahribatta Model ucak ile ilgilenen varmi?
Epey uzun zamandir yapmak istedigim ama bir firsat bulamadigim hobime basladim.
Suan Spitfire modelini yapiyorum toplam 1.8 metre kanat genisligi var.
sniperscope tarafından 05/Kas/16 15:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Merhabalar, niçin köpükle yapmıyorsunuz ? eğer ilk uçağınızsa ve daha önce pilotaj eğitiminiz yoksa balsa uçağınızla kırım yaşayabilme ihtimaliniz yüksek. Bunun haricinde pilotaj eğitiminiz varsa kırımsız uçuşlar dilerim, uçağınızın yapım aşamalarını da fotoğraflayarak adım adım buradan paylaşabilirseniz herkes için iyi bir rehber ve heveslendirici içerik olacağını düşünüyorum :)
-
model uçakla ilgileniyorum. ama benim yaptıklarım ilk aşamada basit motorsuz modeller ( ATA, flamingo) yaptım.
uçak havalandı geldi bana çarptı hemde kayıttaydım. youtube koyacağım elim değimedi :) ikinci uçuruştada havada "LOST" taki gibi parçalandı :(
zevklidir yani.
devamını da getirmek istiyorum ama olmadı. bir tane dehşet bir arkadaşım var bu işle uğraşan. tahta işi yalan abla karbondan yapacağım dedi.
eğer başarırsak belki onunla bir üst level birşey yaparız.
önce süs olandan sandım sizin yaptığınızı ama motorlu uçakmış baktım.. RC olanlardan
gerçi yapılış mantığı hemen hemen aynı hepsinde.
konu açmıştım birşey için
http://www.tahribat.com/forum/model-ucak-yapiminda-sinir-levha-lazer-kesimi-icin-220400
kolay gelsin ....resimlerinizi bekliyorum. o modele yabancıyım. hiç uçurmadım. resim video isterim :))
-
dostum yaptigin modelin olcu,cizim vs paylasabilir misin bende severim boyle zamazingolarla ugrasmayi
-
Ben varim hk dan siparis listesi olusturup her seferinde almiyorum :)
-
hocam facebookta Türkiye plastik modelciler grubu var.Birgöz at derim. uçak dışında tank , araba vb. yapanlar var
-
Model uçak dendiğinde aklıma @renegadealien hocalarin hocasi geliyor
-
-
Eskişehir'de THK'nın farklı iki eğitimine katılmıştım, güzeldi.
Maket uçak zevkli iş, zaman bulabilirsem farklı modelleri deneyeceğim.@rene zaten aşmış. :)
-
Bugun her iki kanadin iskeletlerini bitirdim.
Ucak planina asagidaki linkten ulasabilirsiniz.
https://yadi.sk/i/VCnywS5gy9zSn
-
Bu planlari ve malzemeleri nasil temin ediyorsunuz? Yeni baslayan icin oneriler var mi?