Modem Alacağım Ne Tavsiye Edersiniz?
-
Valla ben Keenetic tavsiye ederim extradsl ya da omni dsl
-
Omni dsl aldım bi tane. Teşekkür ederim tavsiyleriniz için.
Özellikle mkyb'ye teşekkür ederim. Sayende aldığım 3 yada 4. Ürünüm oldu. Hepsinden de memnun kaldım
-
gamahawk bunu yazdı
Keenetic modemler güzel gerçekten ilk kurulum aşamasında çok az bir sancı yaşatsada ben keyif alarak kullanıyorum. Kendi evimde duvarlar kalın olduğu için hopper dsl ax1800(wifi 6) + buddy 6(wifi 6) + buddy 5(wifi 5) mesh sistem kurdum evin bütün her yerinde kesintisiz 4k video izleyebiliyorum yetmedi akıllı ev ıvırzıvırları kurdum akıllı kapı zili+akıllı prizler+ışıklar + sensörler + hava temizleme cihazları yaklaşık (30+ cihaz bağlı networke) vs hepsini sorunsuz bir şekilde idare ediyor. Ayrıca kendi dns özelliği sayesinde home assistant ı dışarıdan yönetebiliyorum statik ip vs almadan. wifi 6 farkediyor local ağın hızında tabi bir yerden bir yere dosya aktarıyorsan yada birden fazla cihazın varsa bunları en uygun kanaldan göndererek diğer cihazların hızında yavaşlık yaratmıyor. lakin internet hızın servis sağlayıcı 100 mbs üstünde değilse çokda bir fark yaratmıyor. normal 100 mbs hızını her modemden de alırsın.
Benzer durumu Keenetic Hopper DSL ile çözüyorum. Çok iyi modem.
-
-
Herkes KEENETİC demiş ...
Bende de evde Turknet in verdigi şu modem var , bilgisayara bağlı olarak hızından memnunum sıkıntı yok 1000mb internette 950mbit rahat alıyorum ama ev 135m² ve arka tarafta yatakodasi ve çocuk odasında sürekli telefon kopuyor ve Mobilden yiyor ...
Bu KEENETİC hangisi işimizi çözer? Yada 2 li Combo mu yapmak lazım? 🤔
Şuanda bu modem var : ZTE Home Gateway ZXHN H3601P
Yada sadece bunu alsam iş çözer mi?
@gamahawk
JiggSaw tarafından 04/Mar/25 16:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Keenetic ile Turkcell' in gıcık modemini aradan çıkartıp fiber ve TV+' ı sorunsuz bir şekilde kullanan var mı?
Evde Turkcell' in gıcık modeminin WiFi yayının kapattım. Deco M4 (3 Adet) ile kullanıyorum uzun zamandır. Deco' lar arası TV+ yayınını da kablosuz aktarıyorum bu sayede modemden TV' te kadar kablo çekme ya da ortalıkta kablo olmasından kurtuldum.
Keenetic' in performansını merak ediyorum Fiber ve TV+ kullanımında.
BaD_BoYs tarafından 04/Mar/25 16:08 tarihinde düzenlenmiştir -
3 adet tplink deco be85 kullanıyorum cok memnunum
-
Martech bunu yazdı
3 adet tplink deco be85 kullanıyorum cok memnunum
Söylediğin alet en ucuz 19.000 den başlıyor Hocam 🙈😂
-
-
tranceport bunu yazdı
Aynı üründen bende var. Hiç sorun yaşatmadı gayet güzel cihaz. Menüsünde bir hayli özellik var. Evimdeki interneti vpn sunucu yapıp dışardan eve bağlanmayı denedim ama henüz kurcalamadım fazla.