Modem Özellikli Telefon Tavsiye
-
arkadaşlar modem özelliği olan telefon almam gerek ucuz birşey 150 civarı falan.çin malıda olabilir.tavsiyelerinizi bekliyorum
-
3g olmazsa çok yavaş oluyor. 3g li nokia 5230 tavsiye ederim. Hem mobil internet ile telefondan internete girersin, hem telefon olarak kullanırsın. Hemde modem olarak kullanırsın. Ikinci el 200 lira civarı sanırım.
-
6630 = 25-35 tl arası :D 3g si var modem olarak kullanılıyor :D
-
sağolun varolun da başka önerilere açığım :)
-
ooo istediklerin hepsi var daha ? 6500 slideye bak ozman...
-
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------
3g olmazsa çok yavaş oluyor. 3g li nokia 5230 tavsiye ederim. Hem mobil internet ile telefondan internete girersin, hem telefon olarak kullanırsın. Hemde modem olarak kullanırsın. Ikinci el 200 lira civarı sanırım.
-----------------------------5230'da 3g yok biliyorum.
-
6120 c kendi telefonum 100 liraya kadar var wireless ve kızıl ötesi hariç herşey mevcut ...
-
3Dxsolid bunu yazdı:
-----------------------------
6120 c kendi telefonum 100 liraya kadar var wireless ve kızıl ötesi hariç herşey mevcut ...
-----------------------------hız olarak nasıl.ben n 82 kullanıyorum idare ediyor.bu nasıl
-
modem olarak kullanacaksan 4 şeye bakacaksın hocam,
-3g olacak, ama her 3gli telefonun bağlantı hızı aynı değil şu sayfadan "destekleyen cihazlar" a tıklayarak hızlarına bakabilirsin http://www.turkcell.com.tr/bireysel/3G#tt3
-bluetooth sınıfına bak, güçlü ve yeni teknolojili bi bluetooth bağlantısı olsun laptop kullanıyosan kabloyla uğraşmazsın dışarda falan tak diye bağlarsın
-bilgisayar arayüzü rahat kullanımlı ve sıkıntısız olacak, mesela bi nokia pc suite gayet güzel ama samsung cihazların bilgisayar suiteleri dandik
-şarjı uzun gitsin modem olarak kullanırken enerji sömüreceğinden bataryasının kapasitesi (mAH) büyük olsun.
önerilerim bunlar, cihaz önerisi yapmıyorum piyasadan biraz uzak kaldım, diğer arkadaşlara da işkembeden telefon atmamalarını isteyerek iyi akşamlar diliyorum.
-
6220 classic hocam.
- TCP/IP üzerinden XHTML tarama
- HSDPA
- Anında ses ve paket veri özellikli HSDPA (PS maks hız DL 3.6 Mbit/s ve UL 384kbp/s, CS maks hız 64kpbs)
- Anında ses ve paket veri özellikli WCDMA (PS maks hız UL/DL= 384/384kbps, CS maks hız 64kpbs)
- GSM/EDGE şebekelerinde anında ses ve paket veri bağlantıları için çift Aktarım Modu (DTM) desteği. Basit class A, çoklu slot class 11, (3 Rx + 2Tx), UL/DL= 178.8/118.2 kbp/s
- GPRS/EGPRS class B, Çoklu Slot Class 32 (5 Rx +3 Tx, Maks Sum 6), maks hız UL/DL= 298/178.8kbps
1 ay vodafone ücretsiz internette deneme fırsatı buldum köppek gibi mp3 film çektim :| bayağı sağlam bir telefon hocam :)
-
bu işe yarayacak çin malı telefon tavsiyeniz varmı.yoksa ucuz bi nokiada olabilir.birde bu özellikten faydalanmak için telefonun wi-fi özelliği olması gerekiyormu