Monster Bilgisayar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı

2 yıldır hem ben hem nişanlım monster kullanıyoruz. O (bilgisayar mühendisi) iş için ben oyun için ağırlıklı. Abra serisi. İkimizın de ilginç bir şekilde laptobun kapağını açarken arka taraftan ufak parçaları kotu 8-9 ay sonra. garantiye yolladık. aradık durumu anlattık. kullanıcı hatası olabilir mi dediler. iki cihazda da peşpeşe olduğunu söyledik. derhal kasa değişimi yaptılar. Ben sırf tepkilerini ölçmek adına ekran kartı fanı garip tıkırtılar çıkartıyor dedim. onu da değiştirip bakımını yapıp yolladı adamlar. Garantisi bitmeden bir hafta önce yine gönderip bir ton ( olmayan ) sorun yazdım ve cihazın neredeyse her parçası değişti .RBM aydınlatmalar dahi yenilendi. 

Arkadaşın söylediği gibi tek sıkıntı linux kurulmuyor. Yani zorlayıp kuruluyor. Ama kurunca da fanlar hiç kapanmadan boyuna çalışıyor. Max hızda. O da bilgisayara zarar verir korkusu doğuruyor ister istemez. Bence değiştir hocam. Yani düşünüyorum. Olsun olsun şarjda olmadan maksimum iki film izliyorum bilgisayarda. Ve şarj sorunu yaşamıyorum. Ha işin gereği çok laptop gezdiriyorsan al 1600 tl değer gerçekten 2 katı büyüklükte o batarya çünkü.

Şimdi monster kullanıcılarına bir soru soracağım. Aldığımız cihazlar neden 3-5 ay sonra isim değişikliğine gidiliyor ve aldığımız cihazlar üretilmiyor hale geliyor. Ben abra a5 v12.1 nişanlım da a5 11.1.2 almıştık. 3 ay kadar sonra iki cihaz da satıştan kalktı. Neredeyse aynı özelliklerle başka cihazlar geldi 1000 tl farkla . Neden böyle bir politika izleniyor acaba

her parça değişiminde model adını farklı sunuyorlar hocam, politikası öyle bence marketing kafası belki de, yenisi çıktı gibi satış arttırmak için :) birde ürün filtrelemeler için hangi modelde hangi ürün yeni vs sistemde daha iyi filtreliyorlar o şekilde. Benimde aldığım ürün aldıktan 2-3 ay sonra kalktı :) abra a5 serisiydi. 3 yıldır kullanıyorum bende sorun yok şuanda ama kasalar kötü plastik resmen, biraz daha hafif olsa birde cok iyi olur tabi

insidae tarafından 15/May/20 17:06 tarihinde düzenlenmiştir

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı

Direk iade et monsterdan uzakdur hocam 1 sene geçmeden  bozulmaya başlıyor. Ağzım yandı birdaha monsterin kapısından geçmem

6 sene kullandım 7. sene de bozuldu

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek
    insidae bunu yazdı
    Mutubilir bunu yazdı

2 yıldır hem ben hem nişanlım monster kullanıyoruz. O (bilgisayar mühendisi) iş için ben oyun için ağırlıklı. Abra serisi. İkimizın de ilginç bir şekilde laptobun kapağını açarken arka taraftan ufak parçaları kotu 8-9 ay sonra. garantiye yolladık. aradık durumu anlattık. kullanıcı hatası olabilir mi dediler. iki cihazda da peşpeşe olduğunu söyledik. derhal kasa değişimi yaptılar. Ben sırf tepkilerini ölçmek adına ekran kartı fanı garip tıkırtılar çıkartıyor dedim. onu da değiştirip bakımını yapıp yolladı adamlar. Garantisi bitmeden bir hafta önce yine gönderip bir ton ( olmayan ) sorun yazdım ve cihazın neredeyse her parçası değişti .RBM aydınlatmalar dahi yenilendi. 

Arkadaşın söylediği gibi tek sıkıntı linux kurulmuyor. Yani zorlayıp kuruluyor. Ama kurunca da fanlar hiç kapanmadan boyuna çalışıyor. Max hızda. O da bilgisayara zarar verir korkusu doğuruyor ister istemez. Bence değiştir hocam. Yani düşünüyorum. Olsun olsun şarjda olmadan maksimum iki film izliyorum bilgisayarda. Ve şarj sorunu yaşamıyorum. Ha işin gereği çok laptop gezdiriyorsan al 1600 tl değer gerçekten 2 katı büyüklükte o batarya çünkü.

Şimdi monster kullanıcılarına bir soru soracağım. Aldığımız cihazlar neden 3-5 ay sonra isim değişikliğine gidiliyor ve aldığımız cihazlar üretilmiyor hale geliyor. Ben abra a5 v12.1 nişanlım da a5 11.1.2 almıştık. 3 ay kadar sonra iki cihaz da satıştan kalktı. Neredeyse aynı özelliklerle başka cihazlar geldi 1000 tl farkla . Neden böyle bir politika izleniyor acaba

her parça değişiminde model adını farklı sunuyorlar hocam, politikası öyle bence marketing kafası belki de, yenisi çıktı gibi satış arttırmak için :) birde ürün filtrelemeler için hangi modelde hangi ürün yeni vs sistemde daha iyi filtreliyorlar o şekilde. Benimde aldığım ürün aldıktan 2-3 ay sonra kalktı :) abra a5 serisiydi. 3 yıldır kullanıyorum bende sorun yok şuanda ama kasalar kötü plastik resmen, biraz daha hafif olsa birde cok iyi olur tabi

Politika mantıklı ama ürün 2. el satışlarını etkiliyor. 0 almadan önce 4000 liraya 2. el bir iki üst model alacaktım. Modeli araştırayım dedim. Üretimden kalkmış gözüküyor. Dedim kesin bir cinlik vardır almayayım bunu ben. Gittim sıfır aldım. 3 ay sonra benimki de üretilmez oldu. Monster'i bilmeyen adama da anlatamazsın ki bu politikayı :D

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kofcu
    kofcu's avatar
    Erkek

10 yıldır kullanıyorum. Memnundum. Servis falan da iyi. Az önce geri dönüşsüz bozdum* sanırım :(

*ekran kırıldı değiştirirken kısa devre yaptırdım :(

ben de sevgiden yanayım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Monsterların içini açıp bakımlarını yapmak zor. Gerçi garanti bitse bile ömür boyu ücretsiz macun değişimi ve temizlik hizmeti sunuyorlar.

Bilgisayarlarının tamamı Tayvanlı Clevo tarafından üretilip üstüne marka basılmaktadır. Vestel-General Mobile gibi yani.

https://www.clevo.com.tw/index-en.asp

Buda eskilerden. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 3312 Toplam Mesaj: 26
monster watt