folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Moralim Çok Bozuk - Otobüste Seyehat Halinde Şöför Değiştirdiler Ve Davalık Olduk

Moralim Çok Bozuk - Otobüste Seyehat Halinde Şöför Değiştirdiler Ve Davalık Olduk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Konu gizlenip firma ismini yazarmısın hocam. Seyehat eden insanlarız dikkatli olalım en azından.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

bi sonuç çıkmaz hocam

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Hocam böyle firmaların ifşa edilmesi iyi olur ama başına bela olabilir tabi.Pm ile şirketi söylersen sevinirim.Kendi adıma o şirketi kullanmak istemiyorum.Teşekkürler

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam video ya da fotoğraf cekseydin keşke

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

hocam konuyu gizleyip isim vermeni rica ediyorum diğer yetim kalacak çocuklarıda düşünmek lazım böyle insanların çalıştığı firmaya ayak basmamak lazım... tabii ki bu deneyimde otobüs kazalarının nedenlerini başka türllü anlatıyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Arkadaşlar haklı konuyu gizleyip firma ismini ver ki binmeyelim bizde. Yada topluca şikayet oluşturalım hatta gerekiyorsa cumhurbaşkanlığı başbakanlığı şikayet bölümlerine topluca bildirim gönderelim. CAN BU basit birşey değil

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek

Şirket orta halli ve Konya'nın bir ilçesinin firması, zaten ciddi bir firma olsa şöförleri o kadar gayri ciddi iş yapamaz.

Firmayı arasam da birşey değişmeyeceği kanaatindeyim, Delil karartma ihtimallerine karşı ben adamları pek uyandırmak istemiyorum, karakolda şikayetçi olmadığımı düşünebilirler.

O konuda da fikirlerinizi merak ediyorum. PM olarak isteyenlere firmayı gönül rahatlığı ile atarım. Burada gizli veya açık konuda yazmamamın tek sebebi resmi olarak siteyi de şahsımı da yasal olarak zora sokmamak, olurda mahkeme kararı olursa gönül rahatlığı ile mahkeme kararını burada tarayıp yayınlarım.

Aklım resmen durmuş durumda, onca işimin içinde de bununla pek ilgilenemiyorum. Sadece vicdanımın zorlaması ile şikayetçi oldum yoksa hiç uğraşamam bunlarla.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

firma ismi nedir ? ayrıca konuyu gizleme herkes görsün ne mal olduklarını.

ben hayatımı böyle bi otobüs firmasına emanet etmek istemem ki, sadece tbt değil tüm insalık için istemem.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

Arkadaşlar haklı konuyu gizleyip firma ismini ver ki binmeyelim bizde. Yada topluca şikayet oluşturalım hatta gerekiyorsa cumhurbaşkanlığı başbakanlığı şikayet bölümlerine topluca bildirim gönderelim. CAN BU basit birşey değil

Keşke o anda resmi olarak biletli yolculardan birisi burada rast gelse, o zaman firmanın anasını ağlatırım işde ama sizlerin resmi biletli olmayışınız hali ile orada fiili olarak da bulunmayışınız sanırım çok etkili olmaz.

Firmanın bilgilerini patlatsak o otobüsteki isim ve cep telefonlarını alsak belki o adna otobüstekilere ulaşırız ama firmanın bilgilerini patlatmak yasal olmadığı için hiç tenezzül etmek istemedim. Haklı iken haksız oluruz :) Sonra o adamlar gezer biz hapise gireriz :) :) :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    Bolvadinli bunu yazdı
    sezginari bunu yazdı

Keşke o anda resmi olarak biletli yolculardan birisi burada rast gelse, o zaman firmanın anasını ağlatırım işde ama sizlerin resmi biletli olmayışınız hali ile orada fiili olarak da bulunmayışınız sanırım çok etkili olmaz.

Firmanın bilgilerini patlatsak o otobüsteki isim ve cep telefonlarını alsak belki o adna otobüstekilere ulaşırız ama firmanın bilgilerini patlatmak yasal olmadığı için hiç tenezzül etmek istemedim. Haklı iken haksız oluruz :) Sonra o adamlar gezer biz hapise gireriz :) :) :)

hacı abi boşver , Tor kullansan bizim polislerin çözmeye kafası basmaz.

Konuyu açan arkadaş paylaşırsa bakalım nasılmış sistemleri :)

Toplam Hit: 9063 Toplam Mesaj: 66