Moralim Çok Bozuk - Otobüste Seyehat Halinde Şöför Değiştirdiler Ve Davalık Olduk
-
Konu gizlenip firma ismini yazarmısın hocam. Seyehat eden insanlarız dikkatli olalım en azından.
-
bi sonuç çıkmaz hocam
-
Hocam böyle firmaların ifşa edilmesi iyi olur ama başına bela olabilir tabi.Pm ile şirketi söylersen sevinirim.Kendi adıma o şirketi kullanmak istemiyorum.Teşekkürler
-
hocam video ya da fotoğraf cekseydin keşke
-
hocam konuyu gizleyip isim vermeni rica ediyorum diğer yetim kalacak çocuklarıda düşünmek lazım böyle insanların çalıştığı firmaya ayak basmamak lazım... tabii ki bu deneyimde otobüs kazalarının nedenlerini başka türllü anlatıyor
-
Arkadaşlar haklı konuyu gizleyip firma ismini ver ki binmeyelim bizde. Yada topluca şikayet oluşturalım hatta gerekiyorsa cumhurbaşkanlığı başbakanlığı şikayet bölümlerine topluca bildirim gönderelim. CAN BU basit birşey değil
-
Şirket orta halli ve Konya'nın bir ilçesinin firması, zaten ciddi bir firma olsa şöförleri o kadar gayri ciddi iş yapamaz.
Firmayı arasam da birşey değişmeyeceği kanaatindeyim, Delil karartma ihtimallerine karşı ben adamları pek uyandırmak istemiyorum, karakolda şikayetçi olmadığımı düşünebilirler.
O konuda da fikirlerinizi merak ediyorum. PM olarak isteyenlere firmayı gönül rahatlığı ile atarım. Burada gizli veya açık konuda yazmamamın tek sebebi resmi olarak siteyi de şahsımı da yasal olarak zora sokmamak, olurda mahkeme kararı olursa gönül rahatlığı ile mahkeme kararını burada tarayıp yayınlarım.
Aklım resmen durmuş durumda, onca işimin içinde de bununla pek ilgilenemiyorum. Sadece vicdanımın zorlaması ile şikayetçi oldum yoksa hiç uğraşamam bunlarla.
-
firma ismi nedir ? ayrıca konuyu gizleme herkes görsün ne mal olduklarını.
ben hayatımı böyle bi otobüs firmasına emanet etmek istemem ki, sadece tbt değil tüm insalık için istemem.
-
sezginari bunu yazdı
Arkadaşlar haklı konuyu gizleyip firma ismini ver ki binmeyelim bizde. Yada topluca şikayet oluşturalım hatta gerekiyorsa cumhurbaşkanlığı başbakanlığı şikayet bölümlerine topluca bildirim gönderelim. CAN BU basit birşey değil
Keşke o anda resmi olarak biletli yolculardan birisi burada rast gelse, o zaman firmanın anasını ağlatırım işde ama sizlerin resmi biletli olmayışınız hali ile orada fiili olarak da bulunmayışınız sanırım çok etkili olmaz.
Firmanın bilgilerini patlatsak o otobüsteki isim ve cep telefonlarını alsak belki o adna otobüstekilere ulaşırız ama firmanın bilgilerini patlatmak yasal olmadığı için hiç tenezzül etmek istemedim. Haklı iken haksız oluruz :) Sonra o adamlar gezer biz hapise gireriz :) :) :)
-
Bolvadinli bunu yazdısezginari bunu yazdı
Keşke o anda resmi olarak biletli yolculardan birisi burada rast gelse, o zaman firmanın anasını ağlatırım işde ama sizlerin resmi biletli olmayışınız hali ile orada fiili olarak da bulunmayışınız sanırım çok etkili olmaz.
Firmanın bilgilerini patlatsak o otobüsteki isim ve cep telefonlarını alsak belki o adna otobüstekilere ulaşırız ama firmanın bilgilerini patlatmak yasal olmadığı için hiç tenezzül etmek istemedim. Haklı iken haksız oluruz :) Sonra o adamlar gezer biz hapise gireriz :) :) :)
hacı abi boşver , Tor kullansan bizim polislerin çözmeye kafası basmaz.
Konuyu açan arkadaş paylaşırsa bakalım nasılmış sistemleri :)