Motorsiklet Önerileri Bekleniyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    walkingdead
    walkingdead's avatar
    Erkek

arkadaşlar motorsiklet almayı düşünüyorum en son 2400 e kadar çıkabilirim.konya ısparta arası gideceğim yani uzun yola gelmesi lazım. ayrıca karizmatik olmalı hıza filan gelmeli ne önerirsizinz acaba çapır da olabilir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

çizik. Bende almayı düşünüyorum geçen hafta A2 aldım. chooper tarzı mı istiyorsun scooter falan mı

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

Abi İlk alcağın motor CBF 150 Al Yani :) Onu kullanmayı öğren iyice 2 yıl fallan sonra 250 ye geç  Sonra değmeyin keyfine ama arabaa al abi sakat :(

Memento Mori
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

2400 e tipi düzgün şehirlerarası gidip gelecek motor çok zor bulursun 

yapabileceğin en mantıklı seçim yamaha ya da hondanın 150lik cbr / ybr modelleri olabilir , kuryelerin kullandığı motorlar tipi pek havalı olmasa da son derece kullanışlı motorlar ve oldukça sağlam. 

eğer biraz tipi düzgün olsun diyorsan üstüne 1000-1500 daha koyup regal in 250lik modellerini ya da yamahanın viragosunu düşünebilirsin, bunun  sıfırını bulamazsın az ya da temiz kullanılmış bir tanesini araman gerek, honda rebel 4-5 bin civarı ayrıca 

şehirlerarası gidecem, hızlı gidecem diyorsun çin malı alırsan elinde kalır , bir sürü masraf çıkarır. 

herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Kanuni tiger tarzı bir şey alacaksın o zaman.

Öbür türlüsü 2400 nerde 2. el alacaksın yada.

Yolculuk için önerilebilecek motor ya touring'tir ya chopper'dır öbürleri maksadı aşar uzun yola gitmez.

250 bir makina al çünkü gideceğin yol mahalle arası semt falan değil anca kurtarır.

2400 bütçe çok kısıtlı hocam yoksa tavsiyeleri yazıcamda, 2400 e anca kanuni tiger / seyhan / junlin hep dandik markalar |¨¨

Scooter alma sakın alacaksan parayı çöpe at.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Yamaha rx 115 bulursun karizmasına pek bişey diyemem ama seri ve hızlıdır :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

spor tarzı ise cbr al bence 300lük alırsan fevkalede hatta

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı

spor tarzı ise cbr al bence 300lük alırsan fevkalede hatta

vay be cbr 300 çıkmış ne benim ne hondanın haberi olmuş

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Motor kullanırken çok zevk veriyor , diğer yandan sor bakayım motoru olupta kaza geçirmemiş bir arkadaşın varmı diye. 

Motor demek ölüm demektir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Erkek
    Reskam bunu yazdı

Abi İlk alcağın motor CBF 150 Al Yani :) Onu kullanmayı öğren iyice 2 yıl fallan sonra 250 ye geç  Sonra değmeyin keyfine ama arabaa al abi sakat :(

kesinlikle katılıyorum CBF 150 uzun yola rahatlıkla dayanıyor diye dutmuştum ayrıca kullanımı kolay yeni başlayacak biri içinde idealdir..
    kaslı karizmalı bişiyide alamazsın o fiatlara çin malı alırsın belki oda uzun yola gidicem derken 3 ay sonra elinde kalır

NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

yamaha yzf r1 alamıyorsan alma hiç, motor dediğin kadın gibi olcak at gibi ilah gibi

Toplam Hit: 4189 Toplam Mesaj: 28