Msn Den Kız Ayarlama ( Rocker )
-
gececi alem adamsın valla tuttum seni :D
-
bu işler böyle olmaz.Nette takılanb adam asosyal olur.Sosyal olmayan adamda istediğini yapsın 3-5 kız tavlar en fazla bir kaç ay gider.Bunun için bilgisayarla ilgilendiğiniz kadar gidin okul arkadaşlarıyla dershanedekilerlede takılın sosyal olmaya bakın.
Benim dershane 1 de bitiyor.8 de kapanıyor ben kapanana kadar ordayım.2. hafta bitti fakat nerdeyse 35-40 kişi tanıdım.Asosyaldim fakat kendi çabalarımla kabuğumu kırmaya başladım.Kızlar, bir sürü arkadaş.Diyeceksiniz hepsi mal muhabbet edemiytoruz.,
Kusura bakmayın o sizden kaynaklanıyor.Oturuyorum kantinde masaya 4-5 kişi var adamlar az buz konuşuyor bi giriyorum muhabbete fıkra, ordan burdan açıyorum.Eh daha 2. haftada da kız yaptıysak buda pcyi bırakmanın yararları.
Evet eve internet bağlatacağım fakat arkadaşlarla konuşayım diye.Pc yi bıraktım ders çalışıyorum, çevre yapıyorum, kendimi geliştiriyorum.Eh buda sosyalliğin yararı.Ot içen adamdan tutun en vahşi tikky kıza kadar tanıdım.Bırakın pc işlerini.
Çevreniz ne kadarsa o kadar adamsınız.Sağlam kişilerle arkadaşlık kurun.He pc de yok mu var.Oda sınırlı.100 kişiden ancak 2 si çıkarsız senle dost diye muhabbet ediyor.800-900 kişi var msnde ordan biliyorum.Diyeceğim odur ki pc iyi hoş ama birazda hayata akın ekran size yardım etmez hepsi hayal miş..
-
sosyallik her önüne gelene selam naber bugün hava çok güzel a şu diziyi izledin mi şu kitabı okudunmu, ben basket oynuyorum, gitar çalıyorum demek değildir zumsuk.. ona bakarsan ben de her gün nette yeni insanlarla tanışıyorum, sohbet ediyorum, hatta beraber oyun oynayıp site geziyorum o zaman bende sosyalim :| .. msndeki tanıdığın arkadaş ortamıyla gerçek hayatta tanıştığın arkadaş ortamı arasında hiç bir fark yok.. tek fark nette kimseyi istemediğinizde msni kapatırsınız sizi gıcık edenleri engellersiniz ama gerçek hayatta peşinde kuyruk gibi dolaşan size yarardan çok zararı dokunan arkanızdan iş çeviren ve paranızı yiyen çenesi düşük mahlukatları ne engellersiniz ne onlardan kurtulursunuz...
Msnde kız tavlamak 3 4 ay gider diyosun eğer sağlamsa yıllarca gider örnek şekil a 1.. 4 yıl sürdü eski sevgilimle, şuankiyle 1 yılı devirdim + sözlendim ve evleneceğim..
gerçek hayatta olsa yüzüme bakmazdı sözlendiğim kız sebep?
bi gözler para eder gerisi beş para etmez bende.. bu dış güzellik, ama yazılı-sözel olarak kendimi ve duygu-düşüncelerimi daha iyi ifade edebilirim.. bu iç güzellik..
msnde hiç olmazsa iç güzellik ön planda fakat gerçek hayatta dış ve cep güzelliği ön plandadır bunun aksini kimse ıspatlayamaz..
bu sebeple şahsen kendim gibi olup ama msn-nette takılmayı tercih ederim bu da en güzel mutluluktur..
ama tabi kendimi kral gösterip gerçekte bir köleysem aynen dediğin gibi düşünürdüm bende..