folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Msn Hack Messenger =2 Cd Nın Free Lınkı Nı Verene

Msn Hack Messenger =2 Cd Nın Free Lınkı Nı Verene

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sithdarthwader
    sithdarthwader's avatar
    Erkek
    ya ertan delırtcen sen benı ya sana ne dedım az once maıl hack yoktur anlamıyormusun ya msn hack vardır anla artık ya programın ustunde msn hack messenger yazıor maıl hack deıl sadece msn messenger hacklenır yanı karsında konustugun kısının kullanıcı bılgılerını=sıfresını ok!!!!!!!bunun ıcın yapılan zaten bırcok program var furax,msn hotmail hack vs....bu da pıyasaya dusmemıs olanı ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tabıkı yontemını ancak uzman olan anlar o program ıle yahoo,mynet hacklıyemezsın anla artık sadece msn messsengernot mail

birşey bildiğim varsa o da hiçbirşey bilmediğimdir....TURK[C]TEAM SİTHDARTHWADER www.trojanbank.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Tamam orayı anladım da msn açık iken şifreyi alamaz.ben o şifreyle bağlantı kuruyorum ve hotmail bunu gizler arkadaşım.Eğer sen bana veri yolluyorsan o dediğin programla portlar kapalı,karşında da bekçi köpeği kaspersky var.öyle sökmez bu programlar.Denemeye her zaman hazırım.Formu çok işgal ettik.Sana özel msj çektim.Bu konu burda kapansın

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sithdarthwader
    sithdarthwader's avatar
    Erkek

neyse benım anlatmak ıstedıgımı anlayan anladı bosver sen ısıne bak kardesım

su cd ler hakkında bılgısı olan elbet bırı cıkar yada su kullanıcı sıfrelerını yazar buraya sımdıden tesekkurler

bu arada albumler tanıdıgımız cok unlu grupların sarkılarına yapılan cover lardan olusuyor umarım herkese faydalı olur ve dınlemenızı sıddetle tavsıye ederım

bende bırkac sarkı zaten var ama hepsını ıstıorum gercekten cok guseller enstrumental muzık dınleyenler ve bırazda rock dınleyenler kesınlıkle baksın derim

birşey bildiğim varsa o da hiçbirşey bilmediğimdir....TURK[C]TEAM SİTHDARTHWADER www.trojanbank.com
Toplam Hit: 13702 Toplam Mesaj: 14