Msn İle Sorunum Var Anlayanlar Yardım Ederse Sevinirim... ?
-
ar kadaşlar dediği niz gibi linkte kini indiriyorum ama açarken 31. sıra sayısı bulunmadı yazısı g eliy o ne yapmam lazım tşkler
-
mevan bunu yazdı:
-----------------------------
ar kadaşlar dediği niz gibi linkte kini indiriyorum ama açarken 31. sıra sayısı bulunmadı yazısı g eliy o ne yapmam lazım tşkler
-----------------------------mübarek rakam ondandır git abdest al ondan sora tekrar dene.......
-
Bence biraz ütopik gelecek ama ,msn,google,yahoo vs... bunu icad eden adamların dünyayı kontrol alma çabasının bir parçası olarak görüyorum.bence insanları fişliyorlar.belkide microsoft istediği her bilgisayara girebiliyordur.bu benim düşüncem.
-
mevan bunu yazdı:
-----------------------------senin msn sürümünde hata var netten yeni bi 7.5 setup u indir kur dediklerimi yap düzelir..
-
zigana bunu yazdı:
Bence biraz ütopik gelecek ama ,msn,google,yahoo vs... bunu icad eden adamların dünyayı kontrol alma çabasının bir parçası olarak görüyorum.bence insanları fişliyorlar.belkide microsoft istediği her bilgisayara girebiliyordur.bu benim düşüncem.
-----------------------------Çaba değil ki zaten yapıyorlar. ben başka ülkelerden aldığımız savaş uçaklarının da böyle ayrıntısının olduğunu düşünüyorum. adam düşmanına hiç savaş uçağı verir mi. kesin vardır bi kontrol edecekleri ayrıntı.