Müthiş Bir İşkence
-
Adamı bir masaya yatırırlar ellerini kollarını baglarlar sonra adamın erkeklik organına bir ip baglarlar ipi belli bir duzeneten geçirdikten sonra ipi bir silahın tetiğine baglarlar ve silahın namlusunu erkeklik orhanına dogruturlar ve sabitlerler adamın karşısına bir kadın koyarlar kadın adamın karşısında onu azdırır ve adamın erkeklik organını kaldırır ve sonrasını siz tahmin edin .. Adam kan kaybından ve acıdan bagıra bagıra ölür.
Çinlilerin de meşhur bi işkencesi wardır : Mahkumu sandalyeye baglarlar mahkumun kafasını traş edip kafasını saracak bi şekilde ıslak bi deri koyarlar deri zaman geçtikçe kurumaya başlar ve mahkumun kafasını sıkıştırmaya başlar. Deri iyice kurudultan sonra deri iyice kuruduktan sonra deri mahkumun kafasını öyle bir sıkarki mahkum düşünemeyen bir mongol [AptaL] haline gelir mahkuma her istedigini yaptırabilirler.. -
O iknci dediğini sovyetler türklere ve dier milletlere yapıolardı .... şerefsizler
-
birinci işkence gercekten güzel :)
-
way a.q Böle Bisi oLamaz Bu konuyu okumadan önCe Prno Seyrediodum Cadırı Kurmustum Okudum Bayıldı Benim Ufaqlıq :D
-
Zuaha :D
-
birinci iskence'nin gecenlerde karikatür"üne rasladim :)
-
1. sini biliodum :D ama sanki o bir xxx filminden alıntı gibi geldi aklıma öyle bi yerde izlemiştim :P belkide eskiden işkence olarak kullanılıo olabilir :D
2. ye gelince düşünemeyen bi aptal degil o benim bildigim saçları çıkamıor ve beynine dogru uzuor daha sonrası malum :D -
Hajım birincisi çok pis benim hayatım değil 5 kişinin hayatınıda koysalar dayanmaz :)
Mal çok gewşek dişi sinek görse dayanamıyo amk :) -
insanlık çok yaratıcı oldu a.q. :)))
-
silah cıktı mertlik bozuldu ::)
-
sanki bildiğizim zük değilde kamyon damperi kaldıran hidrolik :))
abi o mekanizmayı o kuvvet çalıştırmaz :)) haberinizi olsun =)
Toplam Hit: 6630 Toplam Mesaj: 22