N11 İkinci El Araba Satışına Başlıyor (500 Lira Hediye Çeki Hediyeli)
-
mkyb bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdımkyb bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdımkyb bunu yazdı
Ekspertizde iyi para var diye eline boya ölçüm cihazı alan eksperci oluyor. İnternette ün yapmış eksperlere götürün arabayı. Bazıları arabada boya var diyor ama araç orjinal. Mikron değerinin farklı olması araçta boya var demek dğeil.
tercanlar :)
Tarcanların photoshop ile yapılmış sahte belgesinide gördüm zaten. Tercanlar bandrol koyuyor kendi belgelerine.
nasıl yani hocam?
videolarını izliyorum adamı onlarca kez teftişe gelmişler hepsinde sorun olmadı diyorlar
Tarcanlar kontrol etmişte arabayı sağlam bulmuş diye sahte belge hazırlamışlar. Tarcanlarlık bir şey değil.
he anladım hocam
tarcanlar sanırım şu an trdeki en iyi ekpertizlerden birisi
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Herkes herkesin ekmeğine ortak olmaya çalışıyor. Evet pasta büyük. Sen kendi işini yapsana.....
Getir yemek işine girdi. Yemek sepeti de senmisin benim pastama ortak olan dedi getir'e alternatif bana bi yi çıkardı.
N11 sahibinden'e salça oldu şimdi sahibinden de n11'e salça olmak için bir olay yapacak gibi.
Sahibinden ne alaka lan adamlar sadece araba mı satıyor demeyin.
Ciddi anlamda araba olayı sahibindendeki döner sermayenin çok büüyk bir kısmı....
Rekabet iyidir, kaliteyi arttırır ve eğer başka alternatifler yoksa işler karışıyor :D
Bak mesela halkın büyük çoğu RTE diyor ve ona oy veriyor çünkü kendilerine göre başka bir alternatif göremiyorlar. Zaten RTE alternatifi biri olsaydı, adam çay kek diyerek seçim kazanabilir miydi ? :D
Bu olay her alanda aynı, sahibinden.com alanında tek olduğu dönemlerde 2.ilan için çok deli paralar istiyordu gerçi vaziyet halen aynı ama alternatifler güçlendikçe mecbur fiyatları indirmek zorunda kalacak yada rakipleri ile anlaşacak ve tüm firmalar halka binmeye devam edecek ? -
Süper olmuş yeni gördüm. arabayı koyayım bakalım ilana nasıl olacak :D
-