N95 Mi İpone ?
-
arkadaşlar ya 2g ipone alıcam yada n95 sizce hangısı nı alaym
-
kesinlikle nokia turu ne olursa derim..
-
dalga geçer gibi konu olmuş tabikide n95 :)
-
karasız bıraktılar biri dior n95 biri dior ipone biri dior n78 :D n95 ben im dde kafamdaki o
-
bu ankette cevabim = N95
bir şık eklemek gerekirsede samsungun yeni gözdesi omia yada samsungun omeisina cevap olarak cıkan (Trde çıkıp çıkmadiğini bilmemekle beraber) nokianin yeni modeli (serisini hatirlayamadim)..
-
iphone tabikide.burdaki muridlerin % 90 ı iphone'u eline almamış olmalarına rağmen,internette "iphone almama nedenleri" adlı saçma sapan yazıyı okudukları için saçma sapan yorumlar yapıcaklar.iki telefonuda inceleme fırsatı bulmuş biri olarak; kesinlikle iphone diyorum.iphone'a jailbreak işlemi uyguladıktan sonra kişisel bilgisayarınla ne yapabiliyorsan,emin ol iphone dada yapabileceksin.Jailbreak işlemlerini anlatan birçok makele mevcut internette,jailbreak işlemi uygulanmış bir iphone anlatılmaz,yaşanır..
-
n96
-
TnGu hocama katılıyorum.ben yaklaşık 2 haftadır iphone 3g kullanıcısıyım.2g'de de aynımıdır bilemiyorum, ama iphone'un dokunmatik ekrandaki mükemmeliyetine hiç bir alet yaklaşamaz.
eski mesajlarıma bakılabilir bir konuda iphone'u kötülemiştim ama tamamen cihazı elime almış olmamamla alakalı birşeydi.hatta çok kararsızdım aleti alırken.omnie ile iphone arasındaydım.ama şu an iphone'u seçtiğime hiç ama hiç pişman değilim.
çift parmakla yakınlaştırıp uzaklaştırma ve mükemmel dokunmatik ekranıyla internette verdiği kolaylığı hiç bir cihaz veremez.hele nokia n95 hiç veremez.(onuda kullandım)
sen iki telefonlada nete gir öyle karar ver bence hocam. -
nokia diyenlerin kaçı daha önce pda kullanmış sorabilir miyim?
nokia symbia işletim sistemi kullanır.uyumlu programlar çok fazla yoktur.
iphone a hiç bakma sesi iyi ve multitouch var diye ün saldı makina.
eğer o fiyatlarda bi makina bakıyorsan kesinlikle ama kesinlikle tescilli alacağın iki makina var = biri samsung 8510 (1500ytl ama 8ms kamera var ve bulman zor) öteki ise samsung i900 omnia(tek geçerimhepsiburada fiyatı 1139ytl).ikisi de windows mobile 6.1 kullanır.
ya da o kadar param yok diyorsan şuan kullandığım pda yı önerebilirim.samsung i780(hepsi burada fiyatı 768ytl).yalnız bu windows mobile 6.0 kullanıyor.sonradan rom larla yükseltiyorsun..
saydığım 3 telefonda da gps var.birinci tercihlerini bu üçünden yana kullan.eğer pda düşünüyorsan sakın ama sakın nokia alma.
-
TnGu bunu yazdı:
-----------------------------
iphone tabikide.burdaki muridlerin % 90 ı iphone'u eline almamış olmalarına rağmen,internette "iphone almama nedenleri" adlı saçma sapan yazıyı okudukları için saçma sapan yorumlar yapıcaklar.iki telefonuda inceleme fırsatı bulmuş biri olarak; kesinlikle iphone diyorum.iphone'a jailbreak işlemi uyguladıktan sonra kişisel bilgisayarınla ne yapabiliyorsan,emin ol iphone dada yapabileceksin.Jailbreak işlemlerini anlatan birçok makele mevcut internette,jailbreak işlemi uygulanmış bir iphone anlatılmaz,yaşanır..
-----------------------------iphone u elimize almamışmışız.getir bana windows mobile kullanan bi telefonu da iphone un aynı stilini yapıyor muyum yapmıyor muyum gör.ayrıca windows mobile ın arkasında framework var.yani bu demektir ki 23 dil var.iphone un tek artısı çift dokunuş desteklemesi.onu da o fiyatta ki telefonlar hayli hayli destekliyor.örnek = omnia. herhangi bir pda kullanıcısına jailbreak vs.. dersen kusura bakma ama kıçlarıyla gülerler sana.çünkü windows mobile o dediğin işlemi senelerdir yapıyor.desteklediği ne kadar program var hesap et.işletim sistemi demek windows demek.bu pc de de ppc de de değişmez.
hepsiburada.com satışlarında en çok satılan makina omnia.
bahsettiğiniz iphone ve n95 ilk 10a bile girememiş.
söze gerek yok.
-
bırakın burjuva telefonlarını :D alın hocam emekçi telefonnu asdasdasd :D :D