Nargile Tütün Satışı (Alfakher, Adalya, Fumari, Social Smoke Ve Starbuzz)
-
ByTechno bunu yazdıNikoteen bunu yazdımanyaki bunu yazdı
Hocam ben dışarıda (sadece meşe közü ile hoşuma gittiği için) anason, evde (küp kömür ile daha iyi olduğu için) Adalya Love66 içiyorum. Starbuzz ı denemek istiyorum, eğer beğenirsem Love 66 yerine onu içecerim evde. Pink'i bir kaç arkadaşım önerdi nasıl bir tadı var ve küp kömür ile denediniz mi ?
Pink satıldı hocam ya ama love 66 dan çok daha tatlı, tatlı derken şekerli anlamında değil güzel anlamında, bir tadı var. Tatlığı ise love 66 ayarında yani şekerli bir tadı var. Ben küpsüz nargile içmem zaten hocam, meşe kömürü nargileyi çok hafifleştiriyor o da bana uymuyor. Pinkin içimi love 66 ya göre daha hafiftir love 66 misal ard arda üç lüle içemem ama Pink içerim öyle diyim :)
@ByTechno ciddi anlamda nargile bağımlısıyım bıraktım dediğim haftada bir cafeye gidip içiyorum artık tamamen bırakmak da istemiyorum zaten sadece günde 5 kafa içerek bokunu kaçırmamayı bırakmak sayıyorum artık ')
aynı durumdayız günde 4-5 kafa.. elimdeki tütünler bitsin 1-2 ay sonra bende önce günde 1 sonra haftada 1 e indirmeye çalışıcam.. dirayetli ol hocam kurtul spor salonunda yere yapışıyorum bu halimle
Malesef hocam, benim de günlük 3-4 kafam var bırakabileceğimi de düşünmüyorum boşuna dememişler sigarayı pipo, pipoyu nargile, nargileyi ölüm bıraktırır diye. Sonumuz hayrolsun :) Ayrıca dubai alfahker çift elmayı biliyor olsam kaçırmazdım ancak hiç denemedim. Ben ağır seviyorum çift elmayı şerbetini iyice sıkıp peçete ile kalan şerbeti çıkartıp folyonun içinde köze atıp 2-3 dakika haşlıyorum falan, takıntılı işler :)
-
Konu, uygun fiyatlara rağmen ilgisizlikten dolayı aynı fiyatlarla başka forumlara taşınmıştır. Tbt özel indirimi kalmamıştır, silinebilir.
-
Yazık oldu, fiyatlar gerçekten çok uygundu. Umarım satarsın hepsini tez zamanda hocam.
-
yeni başlayanlar yada sürekli içenler kaçırmasın diyim fiyatlar gayet uygun kaçıran bin pişman olur derim iyi satışlar dostum
-
love66 olsa ad ıcsek hazırlasa bırılerı :) deli gibi içerdim nargile gunde 4 defa yakardım :) nasıl olduysa bıraktık elektronık sıgarada fılan o tat yok
üşeniyorum yakmaya elektronık nargıle olsa keske :)
love 66 satılıuyor mu hocam adalyanın fabrıka kemalpasada adamlar satmıyor ıc pıyasaya amerıkada brezilyada delı gıbı saatan urunlerı tr pıyasasına sokmuyor adamlar
-
Nikoteen bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
evde nargile yapma olayını biri banada anlatsın :(
Tütünü evde üretmeyi mi diyorsun hocam yoksa evde nargile hazırlayıp içmeyi mi?
nargile hazırlayıp içmeyi hocam :( nedense dışardakiler gibi olmuyo.
-
Kutulu Adalya love 66 satan biri var ama almadım hiç kefil olamam istersen bir görüş instagram adresi @nargile_35 @hipkondriyak
@DevilKingtr muhtemelen tütünü lüleye serpiştirirken hata yapıyorsun hocam cafelerdeki tütün markasıyla kullandığın köz aynı ise tek sorun budur ya da evindeki nargile takımında verimsizlikvardır. Ama ikincisi çok düşük bir ihtimal mini boy bir nargile değilse.
Tavsiyem tütünü çok bastırmadan ve lüle seviyesinden yarım cm aşağısına kadar doldurman. Bugün hafta tatilim doktorla randevum var, gideyim geleyim bir nargile yakıcam zaten o sırada lüle doldurma videosu da çeker yüklerim (Y)
Edit: Yarım cm bile fazla ya 20 30 mm yeterlidir. Fazla boşluk olursa nargile boşa çekilir ne duman verir ne de aroma.
Nikoteen tarafından 07/Ara/18 09:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu arada ben Ankara'da olanlar için (dışarı kargolamıyor) orjinalliğine kefil olacağım Love66 satan biri önerebilirim ancak yarım kilosu 80'den veriyor.
-
@DevilKingtr misafirlerim var, video yarına kaldı hocam...
-
pm alayım ne ne kadar diye
alfakher adalya fumari social smoke starbuzz satılık nargile tütün