Nargileden Anlayan Mürid Ve Mürideler (Nargile Nasıl Hazırlanır?)
-
SeRDaR bunu yazdı
Hocam ben nasıl yapıyorum anlatayım
öncelikle su koyulan cam şişenin boğum noktasına kadar su dolduruyorum daha sonra
lüle var ya ona tütünü çok bastırmadan çok da doldurmadan normal seviyede dolduroyurm ve üstünü folyoyla sarıyorum tükenmez kalem ucuyla deliyorum kürdanla delince delikler çok ufak olur yada genişleşmekle ekstra uğraşırsın
bildiğin tükenmez kalem ucu tam ideal deliyorum
nalburdan pürmüz aldım bir de küçük tüp buldum kömür koymak için metal bir kulplu zımbırtı var ona koyuyrum kömürleri kömür olarak neşe kömürü iyidir ama çabuk biter tavsiyem ev kullanıcılarına
küp şeklinde uzuzn süre giden ve çabuk yanana hindistan cevizi kabğundan yapılma kömürler olacaktır
kömürleri iyice yak kıpkırmızı olana kadar çevire çevire pürmüzle köz yap hocam bir lüleleye 3 tane küp gelecek şekilde üstlerine koy ilk baş hılzı hılzı çek ara ara bekle zaten hemen açılıyor tavsiyem
hafif şeyler içmen nane limon gibi elma üzüm vs ilk içene ağır gelirHocam nargileyi ilk içmiyorum evde kendi deneyimim ilk.tükenmez kalem ucuyla folyoya açtıgın delikler büyük olup tütünü yakmazmı?
-
Tutun tavsiyedir
Kafelerde osmanli olarak satilan tutun
Bahreyn biskuvi + kapicino ya da kahve bazi yerlerde ek olarak ta cikolata koyarlar
Bahreyn biskuvi de basarilidir.icinde findik karamel hindistancevizi az vanilya ya var ya yok sanirim
Kgluk 30 yarim kg su 15 lira cok cop cikar alinca kocaman olan copleri ayirin posettesaklama kabiniza koyun iceceginiz zaman yine ayirin.
Adalya love66 mukemmeldir ferah icim sunar piyasasa yok bulursaniz icin
Adalya icebonbon swiss bonbon var hepsi iyidir.
Piyasada bahreynden yapma da var sanirim icebonbon filan onlari da deneyin yarim kgsu 25 lira nargilecilerin aldigi toptancilarda satilir .
Elfakher ufak paket eminonunde 5 izmirde kemeraltinda onkol nargile.var tavsiye ederim 6 tldir
Karpuz elfakher cilek rosanna ve sakiz nane elfakher cok guzrl olur naneyi az koyun.
Rosanna nanede fena degil cilekte iyidir alabilirsiniz 5 tl 50gramlik paketleri.
Yurtdisi videolarinsa şerbetli markasini ovuyorlar ama.trde cesit yok pek denk gelmedim.
Elfakher yaban mersini nane hos
GUL rosanna sakiz nane elfakher cok iyidir icine az damla sakizi atabilirsiniz.
Nahla peppermint diye bir nane denk geldi 250framlik yurtdisindan cok guzel bulursaniz mutlaka alin
Piyasada ciftelma aromasi cok markann var anason tadinda hic tavsiye etmem raki sevmiyorsaniz tadi les kokusu les ayni zamanda.
Ben 2003 te 2007 8 araliginda ictigim kavunun tadini bulamiyorum .
Acayip guzel buram.buram kavun dediginiz bir marka var mi ?
-
Zıkkım iç :) e-sigara nldu olm şimdide nargileye mii gectin.
-