Nasıl Bir Motosiklet Almalıyım?
-
BosphorusPasha bunu yazdıesinti bunu yazdı
bende bu var KT150 hergün 55 km yol yapıyorum Başakşehir-Mecidiyeköy
3bin e aldım sıfır.
vergisi senelik 119 TL.
km de 0,14 TL felan yakıyor.
ya sunlar iyi de mobilet gibi duruyor koca şirkete bununnla girersem gülebilirler :) zaten 90 kilo bişeyim :)
öyle değil hocam bende 100 kiloyum gayet dolgun bir motor
git bir bak motora.
-
:arkadaşlar daha ehliyet yok ama motor tecrübesi var :) motoru aldıkdan 1 ay sonra falan ehliyeti almayı planlıyorum, sanmıyorum ki gideceğim yol da çevirsinler.
neyse bana scooter lazım napim arkadaşlar napim çok kararsızım sahibinden de bir dou ilan var hangisine güvensem bilemedim.
istanbuldayım bu arada.
-
BosphorusPasha bunu yazdı
:arkadaşlar daha ehliyet yok ama motor tecrübesi var :) motoru aldıkdan 1 ay sonra falan ehliyeti almayı planlıyorum, sanmıyorum ki gideceğim yol da çevirsinler.
neyse bana scooter lazım napim arkadaşlar napim çok kararsızım sahibinden de bir dou ilan var hangisine güvensem bilemedim.
istanbuldayım bu arada.
Dünde konuştuk yüzyüze. alma olum o motoru üzerinde afrika kertenkelesi gibi durursun. Fiyatı bana pahalı geldi 2.eli 3000. Al bi CBF 150 beni dinle.
-
bende ciddi ciddi düşünüyorum motor almayı sabahları arabayla gitmeye kalksan beylikdüzü - atatürk havalimanı ömürden en az 2 saat yiyor. akşam 6da çıkıyorsun havalimanında en az 2 saatte eve dönüş yollarda harap dur kalk.
metrobüs desen binebilirsen şanslısın binsende o darlanmalar sıcaklıklar vs vs
geçenlerde bi motor bakmıştık bu haramidere sanayinin orada yeni açılan araba galerilerinin orada 3,5 a güzel bir motor vardı ismini felan unuttum 125lik felandı heralde. böyle pizzacı motoru gibi motor istemiyorum şöyle az afilli olsun götürsün yeter hızda şekilde gözüm yok beni gereksiz zamandan kurtarsın tek istediğim.
-
Katilbey bunu yazdıBosphorusPasha bunu yazdı
istanbuldayım bu arada.
Dünde konuştuk yüzyüze. alma olum o motoru üzerinde afrika kertenkelesi gibi durursun. Fiyatı bana pahalı geldi 2.eli 3000. Al bi CBF 150 beni dinle.
Arkadaş trafikte vitesle mi uğraşacam scooter i bu yüzden istediğimi söyledim kertenkele gibi de duracağımi sanmıyorum :/ cbf zaten fiddle ii ye göre daha fazla yakıyor. Burası bir gerçek hız yapmakla isim yok kaldı ki 3000 tl ye alacağım cbf en aşağı 40 50 bin de yok yani onun da ucuzu
-
Motor dedigin vitesli olur. Vitessiz motor zevk vermez bana gore.
-
çinli motorlar dandiktir vs lafları biraz geride kaldı
çinli motor alıp elinde patlama ihtimali var mı var ama bu japonda da var
çinlilerden kendilerini ispatlamış motorlar gırla piyasada geziyor
mesela mondial drift
3500 lira sıfırı
50.000 km sıkıntısız binip 500 liraya motor yenileyip devam edenler var forumlarda
tavsiye ederim
o çok tavsiye edilen cbf 150 ybr 125 de honda veya yamaha üretimi değildir onlarda çindir
biraz araştır bu motoru
mondial drift
baktın tip olarak hoşuna gitmedi
z one 150 bak oda sağlamdır
ama bunlarda önce eğitim+ehliyet veren yerlerden eğitim al
ondan sonra ekipman tamamla
ondan sonra yola çık
motor sürmek araba sürmek gibi değildir
araba ile virajda harş die fren yapabilirsin ama motorda yapamazsın bu bir fark en basitinden.....
onun dışında diğer arkadasların dediği gibi küçük tekerli motorlar adamı bel fıtığı yapar ülkemizde :(
-
Altın elbiseli adam ilk motor videosunu izle karar ver
-
piiiranha9242 bunu yazdı
Altın elbiseli adam ilk motor videosunu izle karar ver
O adam scooter ile baslayin diyor ama bence direk dusuk bir cc ile baslamak en iyisi.
125 lik 150 lik super bir baslangic olur.
-
aldın mı motor
motosiklet motor sym fiddle ıı hangi motoru almalıyım? motor seçimi