Nazi Bayrağı Nerede Satılır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

Böyle konuların açılması nasıl da rahatsız ediyor komünist-sosyalist kesimi.

Adamın kullanıcı adının içerisinde "Atatürk" adı geçmesine rağmen komünist bir materyale olan sevgi/hayranlık/ilgi şaşırtıcı.

Sevindim böyle bir konunun açılmasına, Almanya'dan bir arkadaşıma gelmişti, duvarda güzel duruyor. Umarım bulursun.

Allah Türktür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    EMRE955 bunu yazdı

velev ki nazi hayranıyız amk. ne olacak..? Komünist olup Allah'ı peygamberi inkar etmedik ya..

Mesele yahudi katliamıysa aynı katliamları sosyalist devlet başkanları da yapmadılar mı??

Edit: Yeri gelmişken ben de şu bayrağı arıyorum nerden bularbiliriz.??

http://tarihturklerdebaslar.files.wordpress.com/2011/11/kurt-bac59flc4b1-bayrak.jpg

düşünsene 1940 ların ortasında almanyada yaşıyorsun ve yahudi değilsin şehirlere bombalar yağıyor her gece bitmek bilmeyen siren sesleri küçücük çocuklar,cahil halk hepsi bu adamın çok büyük bir lider olduğuna inandırılmış onun için şarkılar söylüyorlar her şeyini kutluyorlar.kütüphanelerden kitaplar toplatılıyor çünkü adolf hitlerin entellektüelliğe karşı büyük bir siniri var.komunistler yahudiler hepsi hslkın gözü önünde gettoya götürülüyor.halk çok fakir çünkü bütün devlet bütçesi tamamen silahlandırılmaya ayrılmış.bir gece ansızın hava saldırılarında evine bir bomba düşüyor,aileni kaybediyorsun,niye kaybettin ki? çünkü bitmek bilmeyen bir açlığın kölesi olan führer her yere savaş açmıştı onlarca düşman edinmişti. savaşın son demleri artık führer son konuşmasını yapıyor süper bir silah geliştirdiklerini ve savaşın gidişatını değiştriceklerini söylüyor ve 1 saat sonra berlindeki kalesine çekiliyor.bu sırada batıdan amerika doğudan rusya berlini işgal ediyor rus askerleri berlin halkına tecavüz ediyor onları sıraya diziyor neden mi çünkü adolf hitler rusyaya girdiğinde rus halkına akıl almaz işkenceler yapıyor komünist oldukları için toplama kamplarına gönderiyor ve bunların yüz binlercesi masumken.rus ve amerikan askerlerinin ona yapacağı işkencelerden korkan hitler artık kafasına sıkıyor.

senin suçun neydiki bu olayları yaşamıştın? sadece ve sadece himlerin egosu yüzünden 

Converse giyen uzaylı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı
    EMRE955 bunu yazdı

velev ki nazi hayranıyız amk. ne olacak..? Komünist olup Allah'ı peygamberi inkar etmedik ya..

Mesele yahudi katliamıysa aynı katliamları sosyalist devlet başkanları da yapmadılar mı??

http://tarihturklerdebaslar.files.wordpress.com/2011/11/kurt-bac59flc4b1-bayrak.jpg

düşünsene 1940 ların ortasında almanyada yaşıyorsun ve yahudi değilsin şehirlere bombalar yağıyor her gece bitmek bilmeyen siren sesleri küçücük çocuklar,cahil halk hepsi bu adamın çok büyük bir lider olduğuna inandırılmış onun için şarkılar söylüyorlar her şeyini kutluyorlar.kütüphanelerden kitaplar toplatılıyor çünkü adolf hitlerin entellektüelliğe karşı büyük bir siniri var.komunistler yahudiler hepsi hslkın gözü önünde gettoya götürülüyor.halk çok fakir çünkü bütün devlet bütçesi tamamen silahlandırılmaya ayrılmış.bir gece ansızın hava saldırılarında evine bir bomba düşüyor,aileni kaybediyorsun,niye kaybettin ki? çünkü bitmek bilmeyen bir açlığın kölesi olan führer her yere savaş açmıştı onlarca düşman edinmişti. savaşın son demleri artık führer son konuşmasını yapıyor süper bir silah geliştirdiklerini ve savaşın gidişatını değiştriceklerini söylüyor ve 1 saat sonra berlindeki kalesine çekiliyor.bu sırada batıdan amerika doğudan rusya berlini işgal ediyor rus askerleri berlin halkına tecavüz ediyor onları sıraya diziyor neden mi çünkü adolf hitler rusyaya girdiğinde rus halkına akıl almaz işkenceler yapıyor komünist oldukları için toplama kamplarına gönderiyor ve bunların yüz binlercesi masumken.rus ve amerikan askerlerinin ona yapacağı işkencelerden korkan hitler artık kafasına sıkıyor.

senin suçun neydiki bu olayları yaşamıştın? sadece ve sadece himlerin egosu yüzünden 

Eğer ki 1940 almanyasında yaşasaydım katıksız bir alman milliyetçisi olurdum, aynı bugün Türk milliyetçisi olduğum gibi.

Lakin ben de sizin gibi düşünenlerden "Boraltan köprüsü katliamı"nı hatırlamasını isterim.

Ne kör kemalistlerin ne de cenabet komünistlerin hiç mi hiç dillendirmedikleri bir katliamdır. 
    Rusların komünizm zulmünden kaçan 146 Ahıska Türkü(bazı kaynaklarda Azeri diye geçer) Türkiye'ye, kardeş vatana sığınır. 
    Tepemizdeki inönü denilen "kahraman" ise rus yalakalığı yapayım derken kadınlı-çocuklu 146 kişilik kafileyi katlettirmiştir. 
    Sınır karakolumuza sığınan bu grubun akıbeti  karakoldaki subay tarafından Ankaraya sorulur. Gelen emir "iade edin" olur. 

Subay bu emri defalarca teyid ettikten sonra eli titreyerek 146 masumu köprünün karşısında bekleyen ağzı salyalı komünist rus askerlerine teslim eder. Silahsız ve bitkin 146 Türk'ü ellerini bağlayarak kurşuna dizerler. Ve bu kara leke unutulur gider. Bu hadise ile ilgili de azeri bir şairin "dönek kardaş" adlı bir şiiri vardır.

Şimdi ben senden bir alman veya yahudi olmanı hayal etmeni istemiyorum. Geçmişteki şu manzaraya bir Türk gözüyle (tabi eğer Türk isen) bakmanı ve komünizmin nasıl bir düşman olduğunu görmeni istiyorum..

xxx
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı
    EMRE955 bunu yazdı

16 yaşına göre mantıklı bir düşüncen var.Yaşıtların hitler amca delisi oluyor senin dönemlerinde.

Benden sana tavsiye Hitler fanı olan kimseyle tartışmaya girme.Boşu boşuna kendini yorarsın.

u235 tarafından 27/Oca/14 23:24 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    EMRE955 bunu yazdı
    c0nverse bunu yazdı
    EMRE955 bunu yazdı

Eğer ki 1940 almanyasında yaşasaydım katıksız bir alman milliyetçisi olurdum, aynı bugün Türk milliyetçisi olduğum gibi.

Lakin ben de sizin gibi düşünenlerden "Boraltan köprüsü katliamı"nı hatırlamasını isterim.

Ne kör kemalistlerin ne de cenabet komünistlerin hiç mi hiç dillendirmedikleri bir katliamdır. 
    Rusların komünizm zulmünden kaçan 146 Ahıska Türkü(bazı kaynaklarda Azeri diye geçer) Türkiye'ye, kardeş vatana sığınır. 
    Tepemizdeki inönü denilen "kahraman" ise rus yalakalığı yapayım derken kadınlı-çocuklu 146 kişilik kafileyi katlettirmiştir. 
    Sınır karakolumuza sığınan bu grubun akıbeti  karakoldaki subay tarafından Ankaraya sorulur. Gelen emir "iade edin" olur. 

Subay bu emri defalarca teyid ettikten sonra eli titreyerek 146 masumu köprünün karşısında bekleyen ağzı salyalı komünist rus askerlerine teslim eder. Silahsız ve bitkin 146 Türk'ü ellerini bağlayarak kurşuna dizerler. Ve bu kara leke unutulur gider. Bu hadise ile ilgili de azeri bir şairin "dönek kardaş" adlı bir şiiri vardır.

Şimdi ben senden bir alman veya yahudi olmanı hayal etmeni istemiyorum. Geçmişteki şu manzaraya bir Türk gözüyle (tabi eğer Türk isen) bakmanı ve komünizmin nasıl bir düşman olduğunu görmeni istiyorum..

rusların bu türkleri katletmesi ve almanların bu yahudileri katletmesi,kazanan kim oldu faşistler mi kominüstler mi hangisinin kaznadığını bilmem ama insanlık kaybediyor. her ikiside aptal sadece kendi ideolojileri üzerinde yoğunlaşıp böyle vahşetler yapabiliyorlar. ayrıca ben türklüğümü kaybetmişmiyim bilmem ama sen insanlığını kaybetmişsin.

eğer bu katliama sadece milliyetçilik gözünden bakıyorsan bunca insanın bu kadar kolayca ölmesine razıysan diyicek başka bişey yok sen haklısın

Converse giyen uzaylı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    EMRE955 bunu yazdı

Bir insan fikri olmadan zikri nasıl olur diye birisi sorarsa şu muridin yazısını gösterin.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek

arkadaş bayrağı ne için istiyor bilmiyorum ama diyeceğim bi kaç şey var

Turkiyede yaşayıp nazi sempatizanlığı duymak kadar saçma bişey yoktur bence. aynı şekilde almayada yaşayıp bazı standartları elinde bulundurup "ülkem vatanım. türkün türkten başka dostu yoktur."  diye naralar atan türk vatandaşı tiplerde saçma.

şimdi sivri zekanın biri çıkar derki "madem türkiyede yaşayıp nazi sempatizanlığı yapmak saçma, sen neden sosyalizmi savunuyosun" diyecektir. demeden önce iki düşünceninde evrenselliğini araştırsın öyle yazsın bence.

diğer bi konu; "komunist olup dinsiz imansız olmadım" konusu. evet güldüm buna ama acıdım ya. türkiyede genç nesil hala bu kafada. yazık.onu diyen arkadaşa sorarım ?

kendi ırkını üstünü görmek için diğer ırkları yoksaymak dinin neresinde var acaba ?

savun(a)duğun islam dininde bile bütün insanların eşit olduğu yazar, hatta bütün dinlerde. eee şimdi düşün benmi dinsizim sen mi yoksa ?

kalibre tarafından 27/Oca/14 23:45 tarihinde düzenlenmiştir

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

reklamcılarda bastır.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    kalibre bunu yazdı

Turkiyede yaşayıp nazi sempatizanlığı duymak kadar saçma bişey yoktur bence. aynı şekilde almayada yaşayıp bazı standartları elinde bulundurup "ülkem vatanım. türkün türkten başka dostu yoktur."  diye naralar atan türk vatandaşı tiplerde saçma.

şimdi sivri zekanın biri çıkar derki "madem türkiyede yaşayıp nazi sempatizanlığı yapmak saçma, sen neden sosyalizmi savunuyosun" diyecektir. demeden önce iki düşünceninde evrenselliğini araştırsın öyle yazsın bence.

diğer bi konu; "komunist olup dinsiz imansız olmadım" konusu. evet güldüm buna ama acıdım ya. türkiyede genç nesil hala bu kafada. yazık.onu diyen arkadaşa sorarım ?

kendi ırkını üstünü görmek için diğer ırkları yoksaymak dinin neresinde var acaba ?

savun(a)duğun islam dininde bile bütün insanların eşit olduğu yazar, hatta bütün dinlerde. eee şimdi düşün benmi dinsizim sen mi yoksa ?

Hocam Film için lazım,konu çığırından çıkıyor.Gidip başka konu açıp orada tartışmak serbest ise tartışabilirsiniz.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    kalibre bunu yazdı

1) Sempati duymak başka şeydir dahil olmak başka şeydir. Ben Alman milliyetçisi değilim, olamam da çünkü o ırka ait değilim. Yahudileri katlettikleri için sempati duyuyorum evet. Kapitalizm ve yahudiler arasındaki bağı kurduktan sonra birde dünyayı bütünden görebilirseniz belki anlarsınız.

2) Nazi kelimesi "nasyonal sosyalist"in kısaltılmış halidir. Yani bir ideoloji. Nasyonal Sosyalizmi benimsemiş herhangi birisi Nazidir anlayacağınız üzere. Ve nasyonal sosyalizmin ne olduğunu araştırmanızı öneririm.

Türk ırkçısıyım, nazi sempatizanıyım (nasyonal sosyalist düzeni seviyorum). Yani kendi kanından olanı sevmek, kendi vatanında herkesin refaha kavuşmasını istemek pek de saçma değil bence.

:)
Toplam Hit: 11641 Toplam Mesaj: 76