folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ne İş Yapsam Diye Düşünüyorum..

Ne İş Yapsam Diye Düşünüyorum..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Hocalar yeniden motorculuğa dönmek istemiyorum.

@Dj,

Abi o tarz işleri hiç yapamam çok çabuk sıkılırım, dün @bychaos söyledi bir iş vardı daha önce deseydin dedi, gelen ürünleri pc'ye kaydediyormuşsun hesabı masa başı oh temiz.

Artık o tarz işlere yöneleyim diyorum ama o işlerde her zaman düşmüyor.

Böyle giderse yine motora döneceğim yapacak bir şey yok, gaza basmaya devam.

@Cemn

Levent uzak abi ayrıca :|

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

benim de kafam çok karışık o mevzuda. yaş 28 ulan birisi ne iş yapıyosun diyince kalıyorum. yaptığım işi tarif bile edemiyorum.

tez zamanda mesleki ismi olan bi iş gerek :/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek

Çelik sektöründen anlayan dilovası bölgesinde çalışmak isteyen arkadaşlar bana pm atsın 

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

benim de kafam çok karışık o mevzuda. yaş 28 ulan birisi ne iş yapıyosun diyince kalıyorum. yaptığım işi tarif bile edemiyorum.

tez zamanda mesleki ismi olan bi iş gerek :/

ayni durum bendede var basiorum ticaret abi al sat en kolayi heee deyip bakiolar ole :D ne alip satiosun diyincede piyasasi olan herseyi de gec :D

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
Toplam Hit: 3460 Toplam Mesaj: 25