Neler Oluyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek
    SawIV bunu yazdı:
    -----------------------------
    sen pkk sempatizanı mısın?

insanlar  imzamın neden böle oldunu hep soruyolar? işte senin gibilerini gördükce  inatla yazıorm.aslında sen ve senin gibilere  o kesimin içinde oldugun kesin yani :)) allahım yaaa ne mallar war
    Lan senden daha iyi aptalmı olur amk beyinsizi... O kadar eziksin ki terörü bile ezik düşüncelerine alet ediyorsun daha ne diim...
    yazmıcaktım da dayanamadım
    iiguzel canım kardeşim
    teroru ezik düşüncelerime alet ediorm ya hani teror can alırken bizim ezik kocakafalı tayiipm  onumuzdeki ay amerikaya gidecegim dior dalga gecer gibi milletin canı yanıor o referandum yapıor tezkerre haberini insanlar beklior bi nebze olsun acılarını hafifletmek icin bişiler olsun dior sayin tayyipten tık yok amerikadan gelicek talimatları beklior bu noktaların ayrımı yapamıosan o senin acizligin  yasının ufaklıgına weriom ateşli cocuksun :)) agzına geleni soluyosun
     bide tayyipi nekadar tanıosun neyini biliosun kac kere araştırdın onu anan baban O-cu (tayyeap) bu-cu die sen de öle olma bidaz geniş bak tamm mı akıllı arkadasımm
    cok seyy solemek isterdim hele karsımda olsan anlatırdımda almaz seninki mal mal konusuon bide cıldırtıron beni nese kal saglıcakla

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

Cevap olarak attigin postlarda sürekli insanlara hakaret ediyosun veya assalıyosun tranceport. Adam kaynak sormus bi ton laf soyleyimissin  digeri baska bisey sormus hakeza yine hakaret etmissin cahilliginden olsa gerek yada silvrilmeye calismaya olsa gerek AMA bu sekilde davranmaya hakkin yok.Eger verdigin cevaplarla tatmin edemiycksen tahrik etme.

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kurtuluş savaşında avrupada protesto eylemi yapan türk insanına ne deniyorsa o sitenin adı...jonturk.com

haber kaynağını vermeyi istemiyorum her bir haberi x niteliğinde ortaya döküyorlar. pislik resimler.

türkiye abd nin maşası olmuş sanki. pkk silahı bırakacak bizde silahı bırakacaz yok öyle şey.

abd ıraktan gidecek biz kalacağız. abd nin işine gelmeyen tarafta bu .

1 hafta önceki haber.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek
    oncelikle sky arkadasım benim kimseyle problemim yok?
    1.si o arkadas actıgım konuyu saptırıo zaten, pkk haber ajansimı gibisinden
    2.si adam bana pkk degeri biçio sempatizanmısın nesin gibisinden
    3.küfür edio dikkat et benim agzımdan hic bişi cıkmadıgı halde
    4. benimle ilgili bi problemin warsa pm at yoksa konuyla ilgili msj yaz ki forumda kirlilik yapma hani cok düşüncelisin ya  sivriliosun felan diosun
    5. tayyipi aşşşalıoorm eet bu senimi tahrik edio.yaşıma laf etmişin ya o oarkadasın yaptıgı terbiyesizligi görmeyip bana taş atmaya çalışmısın neyani onun arkadasımısın?bu bana karsı tavır almanımı saglar?

sonuc olarak abd güdümlü kocakafa tayyip  ülkesinin degerini düşürmüştür.sizi avrupa birligine sokucam die die bizi o ulkeler içinde alay konusu yapmıstır.watan millet sakarya dersiniz pkk küfredersiniz bi yandan savundunuz insan tayyip
    pkk la iş birligi yapma peşinde.sehitlerimizin askerlerimizin grurlarıyla oynamakta  ya bu nasıl bi çelişkidir.
    şimdi abd nokta operasyonları yapmamısı öneriomus sınır ötesinden vazgeçip. tayyip amcamısda abd ne derse onu yapar merak etmeyin işini de kılıfına uydurur.sora sizlerde oo bu adam işini yapıo dersiniz işte.
    +
    kaynak kaynak kudurmus millet kaynayı solemiorm bi siteden denk geldi sizlerle paylaştı.emin ol ben şucu bucu dilim olmamda,birilerinin arkasından gitmem sucu bucu olcaksam oolcagım tek sey Ataturkculugumdur.bunlar benim degerlerimdir o yuzden ole sivrimle mivrime peşinde dilim o adam (tayyip) bu ulkenin yıkılmasını isteyenlerle sevr i bize tekrar onaylatma ülkemizi bolme peşindekiler le iş birligi peşinde. onların peşinden ayrılmıo onlar ne derse onu yapıorz sizcede bu ülke bazı degerlerini yitirmezmi böylelikle?? neyse bak insan olanlar insan gibi muamele görebiliomus demekki
    dime sky arkadasımmmmmmmmmmmmmmmmmm ?:)

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
Toplam Hit: 1786 Toplam Mesaj: 15