Nerede O Sevgi Nerede Aşk Doktorları?
-
o zaman sansını zorlama iice gc olmadan konus belkide bosuna acı cekiosunuzdur
-
seninde dediğin gibi ..belki..!! ooOOffFF...!! sanırım henüz zaman var..!! belkide yogh ..bilmiyorum..!! pffF herşey karışık..!! eğer şansımı denersem ve cvp olumusuz olursa ( ..ki artıq onunda haddinden fazla yorulduğunu ..yıprandığının farkındayım ) ..şuan tekrar toparlanacak halde değilim ..eğer cvp olumsuz olursa..!! bilmiyorum ne yaparım..!! sanırım beklemek en iisi şu durumda biraz daha beklemek..!! en azından ..hayır ihtimalinden daha iidir beklemek ..ama unutacağımı düşünemiyorum bile..!! çokk kötüyüm bee..!!
-
o değilde daha dün akşam çıktığım kıza sinirlendim onun ismiyle hitap ettim kıza o kadar zaman geçmesine rağmen.....
noel kardeş hiç durma hemen kızla konuş her an geç olabilir bizim sonumuz hazin oldu ama hepsi oyle olucak değil inşallah sizinkide mutlu son olur:D -
İnanmiycaksin bende sevgilime , sultan( eski sevgilim) dedim sonra yakayı kurtardık kalbimin sultanısın dıye ıltıfatlar gırdı araya :))
Arada sirada boyle aksılıkler oluyor düzeltmeye bakacasınız :) -
Selamu Aleykum Tahribat Müritleri..
valla benim başımada öle bişey geldi.Bende Sevdiğim işte beni unut vs.. şeyler söledim okul kapanmadan önce ama ne halt yediğimi sonra örendim başkasına bakamıyordum ama çok şükür yine barıştık.Allah herkese nasip etsin.
Bence gerçekten seviyorsanız karşılıklı ama peşini bırakmayın
böyle bi laf vardı:
Bırak gitsin geri dönerse bilki o hep senindi . Dönmezse bilki o hiç senin olmadı... -
kız evlendi amk.
-
şimdi "değerini" anladım..
-
detay bunu yazdı:
-----------------------------
kız evlendi amk.
-----------------------------la bu konuyu ilk defa gördüm
deminden beri okuyom bi de baktım 2005 imiş :)
neyse sona geldik bi de bakarım ki "kız evlendi amk" demiş detay hocam :)
o elemanla evlendi anladığım kadarıyla vay anasını bee
ama güzel hikayeydi detay hocam :)
-
ne hikaye be vay anasını sayın seyirciler.
Toplam Hit: 6782 Toplam Mesaj: 50