Neuralink Hayata Geçiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Çinliler bunu da çaldılar mı acaba? Şayet çalmışlarsa o zaman geçmiş olsun.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek
    DeepInside bunu yazdı

bu bazılarınızın hoşuna gidebilir ama, insanlığı tam anlamı ile köleleştirecek bir sistem... Zaten borç harc v.s sıkışmış insanlar birde bu projeyi düşününce insanları bildigin robot gibi kontrol edebilecekler, ucu çok fena açık bir şey.

Katılıyorum kim bilir neleri kontrol edecek beyin aktivitilerini kontrol eden duygu, düşüncelerini kontrol edemez mi? yönlendirme yapamaz mı? her türlü yapar arkaplanda insanı manüpile edecek yada ilerleyen dönemlerde vucuduna sistemi kabul etmiş kişilerde, illa ki insanoğlu bu güven olmaz bireyi kontrol edecek arkaplanda ne fonksiyonlar çalışacak kim bilir Elon Musk hakkında yabancı kaynaklarda araştırmayla ulaşılabilecek, bilgi, şaibelerle dolu "kime istiyorsak darbe yaparız" diyen karanlık bağlantıları olan biri, kelebek ruhlu olarak bakarsak aynen güzel teknolojik gelişme = ) 

helyum_pasha tarafından 30/Ağu/20 02:40 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wort
    Wort's avatar
    Erkek
    helyum_pasha bunu yazdı
    DeepInside bunu yazdı

bu bazılarınızın hoşuna gidebilir ama, insanlığı tam anlamı ile köleleştirecek bir sistem... Zaten borç harc v.s sıkışmış insanlar birde bu projeyi düşününce insanları bildigin robot gibi kontrol edebilecekler, ucu çok fena açık bir şey.

Katılıyorum kim bilir neleri kontrol edecek beyin aktivitilerini kontrol eden duygu, düşüncelerini kontrol edemez mi? yönlendirme yapamaz mı? her türlü yapar arkaplanda insanı manüpile edecek yada ilerleyen dönemlerde vucuduna sistemi kabul etmiş kişilerde, illa ki insanoğlu bu güven olmaz bireyi kontrol edecek arkaplanda ne fonksiyonlar çalışacak kim bilir Elon Musk hakkında yabancı kaynaklarda araştırmayla ulaşılabilecek, bilgi, şaibelerle dolu "kime istiyorsak darbe yaparız" diyen karanlık bağlantıları olan biri, kelebek ruhlu olarak bakarsak aynen güzel teknolojik gelişme = ) 

Aga bu adam küreselcilerin piyonu.Uzaya şu kadar uydu gönderdi filan diyoruzda bu projelerin hiçbiri kendine ait değil.Kime istersek darbe yaparız sözü zaten kimin piyonu olduğunu belli ediyor.Teknoloji güzel ama arkasında kim var ve nasıl kullanacaklar? İnsanlık için kullanmayacakları kesin.

Karanlıklara sitem edeceğimize hepimiz bir mum yaksak karanlıklar aydınlığa dönerdi…
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmaman
    osmaman's avatar
    Erkek

Bu iş iyice beni paranoyak yaptı. Şimdide starlink haberi gördüm. 100mps hız sınırı aşılmış. Bu işin sonunda o çipler bize girer dünyanın etrafındaki uydular sayesinde de bizi robot gibi kullanırlar. Olay gittikçe bilim kurgu filmlerine dönüyor. Demedi demeyin. 

İmza mı? O da ne demek?
Toplam Hit: 2859 Toplam Mesaj: 15
neuralink bilim kontrol beyin