Nexus 4 Ekranı Çatladı, Nerde Yaptırabilirim?
-
sabah yarım metre yüksekliğindeki komidinin üstünden alarmın titreşimiyle yere düştü telefon ve ekranı çatladı, lcd'de herhangi bir problem yok gayet düzgün gözüküyor ama dokunmatik hiç çalışmıyor. lg'nin teknik servisini aradım 450 lira fiyat verdi 950 liralık telefonun tamiri için. alternatif olarak ne yapabilirim, yan sanayide ucuz mudur ucuzsa güvenebilir miyim bilen var mıdır?
-
-
450 lira banada çok geldi.300-350 diye biliyorum piyasasını.
-
hocam kendin değiş bence. Olursa kullan olmazsa çöpe at. 450 TL vereceğine biraz daha ekler 0 rını alırsın zaten.
-
DrKill bunu yazdı
hocam kendin değiş bence. Olursa kullan olmazsa çöpe at. 450 TL vereceğine biraz daha ekler 0 rını alırsın zaten.
+1
-
bi telefoncudan 320 fiyat aldım yan sanayi ya da bir şekilde bulup kendim takacağım bakalım. hiç yoktan masraf çıktı başımıza iyi mi.
-
Hiç yapamayacaksan boşver derim.Ben kendi telefonuma rom atarken Android çöktü, telefonun açılış animasyonu geliyor orada donup kalıyordu.Sonra bir daha rom atayım dedim daha beter bozdum telefon hard brick oldu.Yani açma/kapama tuşuna basınca hiç bir tepki vermiyordu.Eşek bilmediği otu yerse başı ağrır yani.
-
ali expressten al bi tane kendin sök tak. o kadar zor degil
-
cok adi nexus 4 un ekrani ya, yarim metreden dusen telefonun ekrani mi kirilirmis?
-
Her telefoncuya verme adamlar imei kopyalıyor bu moda herhalde bu aralar hocam dikkat et al ekranı kendin değiştir yada at çöpe yeni tel al güvenilir esnaf çok nadir bulursun
-
eğer güvenebilirsen ya da manisa'ya gelme durumun var ise ben sana yardımcı olabilirim malzeme parasını araştır kaç paraysa alalım. işçilikde 50 tl alırız değiştirir yollarız. ilgilenirsen pm at hacı. telefonculara dünya para kaçırma.