folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Neymiş Efendim?? Yemin Etmiş...

Neymiş Efendim?? Yemin Etmiş...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    edonline
    edonline's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------
    abi kız şutu atacakmış aleviliği bahane etmiş olay bu.

Kardeş bu yönde düşünmen normal ancak yanlış. Ailesi hakkında biraz  bilgi topladım hakketten babası takmış durumda bu konuya...

sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur herkesi sen dost mu sandın belki o agyar olur sadıkane belki o alemde bir dildar olur yar olur agyar olur dildar olur serdar olur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    pskopatmıdır nedir babası takacak başka konumu bulamamış

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    edonline
    edonline's avatar
    Erkek

Bilemiyorum ki nasıl bir geçmişi var...

sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur herkesi sen dost mu sandın belki o agyar olur sadıkane belki o alemde bir dildar olur yar olur agyar olur dildar olur serdar olur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    öyle insanları tuzlayıp ..mek lazım hacı takma kafana. oyle insanla zaten ömür geçmez
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    edonline
    edonline's avatar
    Erkek
    takılmayacak gibi bişey değil ki be kardeşim... İnsanoğlu bulunduğu duruma nasılda alıştırılıyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

edonline bunu yazdı:
    takılmayacak gibi bişey değil ki be kardeşim... İnsanoğlu bulunduğu duruma nasılda alıştırılıyor.
    hocam eğer bunu diyip bitirdiyse kesin dediğim gibi.

bir kere dediğim gibi olmasa mücadele verir insan mücadele sonucunda olmazsa tamam kabulumdür orası karambol bişey diyemem ama hemen kestirip atıyorsa düşünmek lazım.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 3806 Toplam Mesaj: 27