folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Nissan X-Trail Taban Su Alma Sorunu

Nissan X-Trail Taban Su Alma Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balboa
    Balboa's avatar
    Erkek

S.a hocalar araç kuzenime ait 2017 model Nissan X-trail bugün fark etmiş ki sürücü yolcu hatta arka koltuk paspas bölümü Su ile dolu Kartal oto sanayiye gittik saglikli bir bilgi alamadık kalorifer, sunroof giderleri, ön cam giderleri tıkanmıştır vs biri oto elektrikçi çözer diyor biri döşemeci Allah kimseyi sanayiye düşürmesin velhasıl 10 bin TL falan dediler de ben pek ikna olmadım kuzen de çok anlamaz bu işlerden.. başına gelen var mı nereye gitmemiz lazım yada temizletmek için dosemeler vs sökülüp taban kecesi süngerler falan kurutulmali bu işi kim yapar bize ne kadara patlar bu konuda uzmanlığı tanıdığı olan varsa duacısı olurum. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Herkes kendi tecrubesi dogrultusunda konusmus, her birisinin dedigi dogru olabilir, hic birisi dogru da olmayabilir. 
    Sunroof olabilir gibi dusundurdu bana, kontrolu basit. 
    Silecekleri cikartin, altindaki pilastik koruma bolumunu cikartin, soktugun pilastik parcanin altinda arabanin saginda ve solunda 1 santim capinda sari boru cikintilari goreceksiniz, bunlar sunrooftan gelen suyun akmasi gereken borular. 
    Surucu tarafinin icine ince bir boru ile su sikarak rahatca akiyor mu, o boruda tikaniklik var mi bakman gerek.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

sanruftan o kadar su alması mümkünse zaten kırıktır başka türlü olamaz 

Bana kalırsa kalorifer tesisatından su gelmiştir. Oda radyatör Petek conta vs  temizliği tesisat kontrolü yapılırsa düzelir 

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    CiRKiN bunu yazdı

sanruftan o kadar su alması mümkünse zaten kırıktır başka türlü olamaz 

Bana kalırsa kalorifer tesisatından su gelmiştir. Oda radyatör Petek conta vs  temizliği tesisat kontrolü yapılırsa düzelir 

Kirik olmasina gerek yok, yaz aylarinda sunroof acikken giren ufak yapraklar yada ufak topraklar zamanla kanali tikayabiliyor.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balboa
    Balboa's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı

Herkes kendi tecrubesi dogrultusunda konusmus, her birisinin dedigi dogru olabilir, hic birisi dogru da olmayabilir. 
    Sunroof olabilir gibi dusundurdu bana, kontrolu basit. 
    Silecekleri cikartin, altindaki pilastik koruma bolumunu cikartin, soktugun pilastik parcanin altinda arabanin saginda ve solunda 1 santim capinda sari boru cikintilari goreceksiniz, bunlar sunrooftan gelen suyun akmasi gereken borular. 
    Surucu tarafinin icine ince bir boru ile su sikarak rahatca akiyor mu, o boruda tikaniklik var mi bakman gerek.

Hocam nerede yaptırabiliriz bunu uygun yollu hem temizlik hem kanalların açılması 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek

Şu işaretli yerlere bakın çoğu zaman buradan oluyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    duburdovucu
    duburdovucu's avatar
    Erkek

sunroof açınca kenarda giderler var. ince tel gibi bişey salla içeriye kanallar tıkalıdır baska türlü oraya su gelmez. birde on cam yanında kanalar var onları kontrol et 5000 havale atarsın bana 

ama dil göte parmak atılır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

klima, petek vs olsa su eksiltmesi gerekir. Eksik su yoksa sunrooftandır muhtemelen. Sunroofu açıp kenarından azar azar su dökün aracın altından inmiyorsa gider tıkalıdır.

İmzalamazsam ne olcak?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Sunroof giderlerine baktırın tıkalıysa içeri basar suyu

Ignorance is bliss.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

sunroof varsa yapar susta salınacak sunroof giderlerinden kafam rahat ersin derseniz paraya kıyın servise goturun yada iyi bir nissancı bulun her dükkana sokmayın

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Aynisi oldu hocam kalorofer petegi tikanmis 5k ya cozduk on konsol sokulecek 

Toplam Hit: 1072 Toplam Mesaj: 18
#nissan