Nissan X-Trail Taban Su Alma Sorunu
-
S.a hocalar araç kuzenime ait 2017 model Nissan X-trail bugün fark etmiş ki sürücü yolcu hatta arka koltuk paspas bölümü Su ile dolu Kartal oto sanayiye gittik saglikli bir bilgi alamadık kalorifer, sunroof giderleri, ön cam giderleri tıkanmıştır vs biri oto elektrikçi çözer diyor biri döşemeci Allah kimseyi sanayiye düşürmesin velhasıl 10 bin TL falan dediler de ben pek ikna olmadım kuzen de çok anlamaz bu işlerden.. başına gelen var mı nereye gitmemiz lazım yada temizletmek için dosemeler vs sökülüp taban kecesi süngerler falan kurutulmali bu işi kim yapar bize ne kadara patlar bu konuda uzmanlığı tanıdığı olan varsa duacısı olurum.
-
Herkes kendi tecrubesi dogrultusunda konusmus, her birisinin dedigi dogru olabilir, hic birisi dogru da olmayabilir.
Sunroof olabilir gibi dusundurdu bana, kontrolu basit.
Silecekleri cikartin, altindaki pilastik koruma bolumunu cikartin, soktugun pilastik parcanin altinda arabanin saginda ve solunda 1 santim capinda sari boru cikintilari goreceksiniz, bunlar sunrooftan gelen suyun akmasi gereken borular.
Surucu tarafinin icine ince bir boru ile su sikarak rahatca akiyor mu, o boruda tikaniklik var mi bakman gerek. -
sanruftan o kadar su alması mümkünse zaten kırıktır başka türlü olamaz
Bana kalırsa kalorifer tesisatından su gelmiştir. Oda radyatör Petek conta vs temizliği tesisat kontrolü yapılırsa düzelir -
CiRKiN bunu yazdı
sanruftan o kadar su alması mümkünse zaten kırıktır başka türlü olamaz
Bana kalırsa kalorifer tesisatından su gelmiştir. Oda radyatör Petek conta vs temizliği tesisat kontrolü yapılırsa düzelirKirik olmasina gerek yok, yaz aylarinda sunroof acikken giren ufak yapraklar yada ufak topraklar zamanla kanali tikayabiliyor.
-
Antikky bunu yazdı
Herkes kendi tecrubesi dogrultusunda konusmus, her birisinin dedigi dogru olabilir, hic birisi dogru da olmayabilir.
Sunroof olabilir gibi dusundurdu bana, kontrolu basit.
Silecekleri cikartin, altindaki pilastik koruma bolumunu cikartin, soktugun pilastik parcanin altinda arabanin saginda ve solunda 1 santim capinda sari boru cikintilari goreceksiniz, bunlar sunrooftan gelen suyun akmasi gereken borular.
Surucu tarafinin icine ince bir boru ile su sikarak rahatca akiyor mu, o boruda tikaniklik var mi bakman gerek.Hocam nerede yaptırabiliriz bunu uygun yollu hem temizlik hem kanalların açılması
-
Şu işaretli yerlere bakın çoğu zaman buradan oluyor.
-
sunroof açınca kenarda giderler var. ince tel gibi bişey salla içeriye kanallar tıkalıdır baska türlü oraya su gelmez. birde on cam yanında kanalar var onları kontrol et 5000 havale atarsın bana
-
klima, petek vs olsa su eksiltmesi gerekir. Eksik su yoksa sunrooftandır muhtemelen. Sunroofu açıp kenarından azar azar su dökün aracın altından inmiyorsa gider tıkalıdır.
-
Sunroof giderlerine baktırın tıkalıysa içeri basar suyu
-
sunroof varsa yapar susta salınacak sunroof giderlerinden kafam rahat ersin derseniz paraya kıyın servise goturun yada iyi bir nissancı bulun her dükkana sokmayın
-
Aynisi oldu hocam kalorofer petegi tikanmis 5k ya cozduk on konsol sokulecek