*Nix‘Çiler !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

Çok uzun bir süre sonra ubuntu denedim yeni kernel version i ile %30 performans artışı olacak demişti linus torvalds.neyse ben de madem öyle 12.04 u indirip baktım.yuklemedim su anda sadece live cd ile baktım bu sistem nasıl bu kadar hızlı bilmiyorum deneyen varsa başka yazsın. şaşırdim bu hıza.ve asıl bomba artık 12.04 ile gnome classic diye gnome 2 moduna dönebiliyormusuz.hız da artıyormus.ek olarakta unity tamamen kaldırılıp gnome shell e gecilebiliyormus.hız konusunda bir şey dememişler shellde.10.04 den sonra ubuntuya tekrar dönebilecegim aklıma bile gelmezdi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Linus torvds %30 hiz artisi ubuntu icinmi demis yoksa linux kernelimi ? Kernelden bahsedecegini dusunuyorum ama ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------
    Linus torvds %30 hiz artisi ubuntu icinmi demis yoksa linux kernelimi ? Kernelden bahsedecegini dusunuyorum ama ?
    ----------------------------

yok yeni beta surumlerde etkin diyordu haberi bulamadım stumbleupon da unix de gezinirken denk gelmisti.linus torvalds opensuse mi yoksa fedora 17 mi tam hatırlamıyorum onunla denedim oldukca basarılı falan diyordu.kernel ile alakalı bi durum ubuntu degil yani.ama ubuntu 12.04 u bir dene gorursun digerleri ile arasındaki farkı.mint 12, fedora falan baktımda 12.04 baya hızlı onlardan.hız dedigim tepki suresi file manager a tıklamamla direk acılıyor ya da tarayıcı falan.genel kullanım acısından boot suresi muthis kısa olmus.fedora 17 de gelecek yakında alpha ama o yuzden yuklemedim hic onu beta bari cıksın oyle denerim onu da

Toplam Hit: 16903 Toplam Mesaj: 104