Node.Js Setınterval Ram Tüketimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

Bu tarz işler de server içinde için AgendaJS kullanıyorum. Çok memnunum. AgenDash diye bir dash board plug'ini de var. inanilmaz güzel calisiyor.

client de ise setInterval de olur cronJs de olur 100 tane interval yoksa performans cok fark etmez.

İnsanları bir türlü AgenDash kullanmaya ikna edemedim anasını satayım yok github da yıldızı az. Yok arka planda minign yapıyodur bilmem ne. Kullanın kullandırın çok güzel bir dashboard her işlemini loglayabiliyorsun. darboğazları tespit edebiliyorsun vs vs. Çok tatlıdır güvenirim ben kendilerine.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 2773 Toplam Mesaj: 12
soru