Not Alma Ve Takvim İçin Hangi Uygulamaları Kullanıyorsunuz.
-
Arkadaşlar ben not alma için evernote, takvim içinde Outlook Takvimini kullanıyorum. farklı programları denemek için sizin kullandığınız programları merak ettim. evernote'dan özellikle hiç memnum değilim. yazılımsal olarak bugları çok fazla
-
C10H15N bunu yazdı
Arkadaşlar ben not alma için evernote, takvim içinde Outlook Takvimini kullanıyorum. farklı programları denemek için sizin kullandığınız programları merak ettim. evernote'dan özellikle hiç memnum değilim. yazılımsal olarak bugları çok fazla
Notion favorim. Ayrıca her şeyimi onda saklıyorum. Dersler, konular, kodlar her şey...
-
notion +1
-
Defter. Aşırı kötü bir kısa süreli hafıza kapasitesine sahibim, ben uygulama açana kadar unuturum.
abi unutmadan bi bakim belki kullanışlıdır diye indirdim ama ölüm gibi karmaşıkmış be, bunu kullanılabilir hale getirmek için küloyla kokayin lazım aq saatlerimi alır bu ne. Defter candır.
SweetyVolty tarafından 08/Tem/21 06:47 tarihinde düzenlenmiştir -
PersonalJesus bunu yazdıC10H15N bunu yazdı
Notion favorim. Ayrıca her şeyimi onda saklıyorum. Dersler, konular, kodlar her şey...
hocam daha önce kullanmıştım, uygulamanın açılımı aşırı yavaştı aynı sorun devam ediyor mu? 99.99% uptime önemli kriter benim için
-
ayfonun notlar uygulaması üzerine tanımam. resim tarayıp fotokopiye çevirip mail atma özelliğinden tut kullanım kolaylığına kadar zehir gibi .
aynı şekilde ayfonun takvimide olmasa olmaz gibi birşey. 490129398 tane ileriye dönük hatırlatmar var. birkaç dokunuşla hemen işimi çözüyor.
-
zalimadam bunu yazdı
ayfonun notlar uygulaması üzerine tanımam. resim tarayıp fotokopiye çevirip mail atma özelliğinden tut kullanım kolaylığına kadar zehir gibi .
aynı şekilde ayfonun takvimide olmasa olmaz gibi birşey. 490129398 tane ileriye dönük hatırlatmar var. birkaç dokunuşla hemen işimi çözüyor.
Bu denklemde tek eksiğim iPhone'um hocam
-
C10H15N bunu yazdızalimadam bunu yazdı
Bu denklemde tek eksiğim iPhone'um hocam
Birde macbook olursa tadindan yenmiyor
-
Pc tarafında Windows un kendi uygulaması "Yapışkan Notlar" mobil de " Google Keep "
-
abi wtf bi baktım pc 90°C'leri zorluyor döndüm ve dedim ki yanüüüürsün canını yediğimin bilgisayarı (fuat ağbi)
düşman dötüne resmen chromium tabanlı browser çakması uygulamalar ya aşırı uyuz oluyorum şu olaya (adı neydı unuttum şimdi spotify, discord vs) -
Not almak için google drive'da excel'i kullanıyorum.
takvim için de google calendar