Note 4 Gittigidiyor Alışverişi
-
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-note-4-n910cq-samsung-turkiye-210537849
bu satıcda en uygun fiyata bulum samsung tr garantili hemde şaşırdım bi kaç gündür takip ediyordum adam daha bugün açmış alsam herhangi bir problem olurmu sizce satıcının geçmişi olmadığıdan şüphedeyim gittigidiyorda sıfır risk var tamam ama bu işleri bilen beni aydınlatabilirmi 20 tane var 5i satılmış görünüyor şu an.
HeYeT tarafından 06/Mar/16 22:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Al ancak şubeye teslim sipariş ver kargoyu alırken imza atmadan paketi aç kontrol et dendiği gibi denilse tutanak tuttur geri postala.
Tutanak yoksa satıcıda, Gittigidiyor'da çamura yatıyor.
-
Eyvallah :)
-
Rica ederim. Birde gelen cihazın model numarasına bakmayı unutma. H harfi varsa 4G yok ona göre.
-
Hocam 50 tl de worldpuan veriyomuş al iyiyse bizide aydınlat :)
-
mkyb bunu yazdı
Al ancak şubeye teslim sipariş ver kargoyu alırken imza atmadan paketi aç kontrol et dendiği gibi denilse tutanak tuttur geri postala.
Imzalatmadan teslim etmeyiz actirmayiz diyorlar.
-
hocam baktım da bana sağlam pabuç gibi gelmedi :/
çok dikkat böyle yerlerden alırken, 100 - 200 lira cebimde kalsın derken, bi anda kendini savcılıkta bulursun
-
hocam gözünü seveyim benim bile 600 üstü satışım %98 olumlu puanım var 1 satışı olan adama mı güveneceksın hıyar çıkarsa ne yapacaksın :D
-
izzmarit bunu yazdımkyb bunu yazdı
Imzalatmadan teslim etmeyiz actirmayiz diyorlar.
Onu bana bir kaç sefer kapıya gelen görevli dedi Mng kargo müdürlüğe şikayet ettim bi hafta sonra baktım şubenin müdürü ve eleman yanında gelmiş adam özür diledi müdür olayın tekrarı halinde bana bildirin dedi şahsi numarasını verdi.
Özetle uğraşmamak için öyle diyorlar o yüzden şubeye teslim versin dedim.
-
@mkyb :D konunun ilk mesajında yazdığını, daha öncede yazmıştın. ben unuttuydum. ^^// @izzmarit`e verdiğin de cevapla, sonraki hamlem için, cila oldu. bazen ne güdük düşünüyorum ya. @_@ ^_^// catch and release
-
Yarın öbür gün başınıza gelirse diye örnek tutanak.