Nvme Ssd Den Haberiniz Var Miydi ?
-
-
-
-
kUz3y bunu yazdı
Bende aselsan da mühendis olsam :)
-
Videoda normal SSD'lerin su an 500-600MB/S'lerde dolastigini soylemis, fakat Evo970 2.5GBPS'si zorluyor...
-
bende samsung ssd var, yazılımsa olarak bir özellik var, ram belleği ön bellek olarak kullnarak yazma hızını artırabiliyor, samsung ssd yazılımının içinde bi menü, bu özelliği açtığımda 3gb yazma okumaya direk oluaşıyor, tek sıkıntısı, elektrik fln giderse o anda yazmaya hazırlanan ram bellek üzerindeki bilgi direk siliniyor doğal olarak, o yüzden uyarı veriyor ama bende de 32gb ram ve PSU var yani bir yazılım ile 3bin tl lik cihazın özelliğini kullanailiyorum, bilmeyenlere duyrulur :D
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
bende samsung ssd var, yazılımsa olarak bir özellik var, ram belleği ön bellek olarak kullnarak yazma hızını artırabiliyor, samsung ssd yazılımının içinde bi menü, bu özelliği açtığımda 3gb yazma okumaya direk oluaşıyor, tek sıkıntısı, elektrik fln giderse o anda yazmaya hazırlanan ram bellek üzerindeki bilgi direk siliniyor doğal olarak, o yüzden uyarı veriyor ama bende de 32gb ram ve PSU var yani bir yazılım ile 3bin tl lik cihazın özelliğini kullanailiyorum, bilmeyenlere duyrulur :D
Hangi yazılım o edepsiz kardeş :)
-
esinti bunu yazdıEdepsizPenguen bunu yazdı
Hangi yazılım o edepsiz kardeş :)
SAMSUNG MAGICIAN / rapid mode
https://www.samsung.com/semiconductor/minisite/ssd/download/tools/
not: samsung ssd evo serisi olması lazım cihazın
buda sonuçlar : https://www.technopat.net/sosyal/konu/samsung-850evo-250gb-rapid-mod-hiz-degeri.558482/
etkileyici değilmi :D
EdepsizPenguen tarafından 01/Ağu/18 01:21 tarihinde düzenlenmiştir
-
Dolar 2.8 iken 2adet 512gb alip raid0 yapmıştım laptoba, 4gb okuma yazma var ama zamanla windows sagolsun agirlasti
-
macbookumda nvm var
sunucularımda samsung nvm ssd var raid 1 yapılandırmasında calısıyorlar çok memnunum
-
kUz3y bunu yazdı
Nasil peki artisi eksisi nedir?