Obsesif-Kompulsif Bozukluk (Takıntı Hastalığı)
-
seagate189 bunu yazdı:
-----------------------------
pes ettim teslim oldum artık :D gece yataktan kalkıp kapıyı kontrol ediyorum kalkıyorum musluklara bakıyorum.dışarı çıkarken sanki şimdi bana saldıracaklar gibi geliyor bazıları şimdi kavga çıkacak gibi oluyor dışarı çıkarken adeta yürüyen cephane gibi 2 silah ,bıçak,biber gazı manyak demeyin gerçekten yapıyorum :D
sanki şimdi ölecekmişim gibi oluyor,yada yakınlarımdan birini şimdi kaybedecem diye üzülüyorum.birşeyi kolay kolay unutmuyorum
ayrıca sayı takıntım var 3 :D bardakta su içerken sonundaki suyu 3 yudumda içiyorum böyle daha çok şeyler
olay bundan ibaret :D
-----------------------------hocam sende biraz panik atak var gibime geldi :D
-
BuZuL bunu yazdı:
seagate189 bunu yazdı:
pes ettim teslim oldum artık :D gece yataktan kalkıp kapıyı kontrol ediyorum kalkıyorum musluklara bakıyorum.dışarı çıkarken sanki şimdi bana saldıracaklar gibi geliyor bazıları şimdi kavga çıkacak gibi oluyor dışarı çıkarken adeta yürüyen cephane gibi 2 silah ,bıçak,biber gazı manyak demeyin gerçekten yapıyorum :D
sanki şimdi ölecekmişim gibi oluyor,yada yakınlarımdan birini şimdi kaybedecem diye üzülüyorum.birşeyi kolay kolay unutmuyorum
ayrıca sayı takıntım var 3 :D bardakta su içerken sonundaki suyu 3 yudumda içiyorum böyle daha çok şeyler
olay bundan ibaret :D
-----------------------------hocam sende biraz panik atak var gibime geldi :D
-----------------------------var var oda var :D
-
takıldığın şeylerin tersini yap. zamanla kısmen normalleşiyor. yok illa düzeltecem diyosan vücutta belli maddelerin eksikliğinden kaynaklanan bi olay. doktora gidip hap almadan beceremezsin.
-
Prometheus bunu yazdı:
takıldığın şeylerin tersini yap. zamanla kısmen normalleşiyor. yok illa düzeltecem diyosan vücutta belli maddelerin eksikliğinden kaynaklanan bi olay. doktora gidip hap almadan beceremezsin.
-----------------------------gittim hapta içtim fayda etmedi.
-
bendede var saçma sapan takıntılar bu rahatsızlıktanmıyız neyiz anlamadım gece uyanıyorum mesela susamamış olsam bile aklıma bir kez su içmek geldiyse içmeden uyuyamıyorum ne iş anlamadım
-
--
-
seagate189 bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------gittim hapta içtim fayda etmedi.
-----------------------------o zaman başka bir problemin var. muhtemelen depresyonla ilgili bişeyler.
-
bende de var :D gerçi ben çizim yapıyorum sürekli ondan dolayı oldu . Arabayla seyahatteyken ışıkları saymak , kaldırımları saymak , sıkılıyorum bazen belli bi sayı belirleyip ona gelince bitiryorum falan :D . ilginç gercekten . Hayırlısı bakalım :D nolcak halimiz
-
Al Bide Benden Yap Segate :)
1.Evdeyim Oturuyorum Ayaklarımı Uzattığım Koltuk Başlığının Ezilen Kısmının 2 Ayağada Uydurmaya Çalışıyorum
2.Aynen Şuan Yaptığım Gibi Her Kelimenin Başı Büyük Harf Ellede Yazarken Aynıdır.
3.Gece Yattığımda Bir Ses Duyarsam Elimde Bir Fener Diyer Elimde İse Çivili Bir Şekilde Hazır Duran Duvarın Altında Parkelerle Yerı Birleştirin Bişi Olur Ya Ondan Var :)
4.Dışarıda Biri Arkamdan Koşarsa Kendımı Filmde Hisseder Gibi Özel Güçleri Olan Bir Manyak Moduna Girip Adamın Ne Taraftan Geldığını Arkama Bakmadan Sesle Anlamaya Çalışıp Ani Bir Şekilde Ters Yöne Adım Atmak. ( Saçma Biliyorum Ama İşte :)
5.Herkezde Olduğu Gbi Basamak Saymak Merdivenleri Aynı Orantıda Çıkmak Filan
6.Gün İçinde Kötü Bir Şey Yaşadıysam O Gün Benım İçin Sankı Ölüm Günüymüş Gibi
7.Aşk Konusunda Psikopatım En Ufak Bir Şey Kafamı Sıkıyo
8.Bu Nedir Hastalık Olarak Anlam Veremedim .)
-
http://www.tahribat.com/Forum-Disleksi-Ve-Obsesif-Kompulsif-Bozukluklari-Olanlar-107780/1/obsesif/