folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Obsesif-Kompulsif Bozukluk (Takıntı Hastalığı)

Obsesif-Kompulsif Bozukluk (Takıntı Hastalığı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

seagate189 bunu yazdı:
    -----------------------------

pes ettim teslim oldum artık :D gece yataktan kalkıp kapıyı kontrol ediyorum kalkıyorum musluklara bakıyorum.dışarı çıkarken sanki şimdi bana saldıracaklar gibi geliyor bazıları şimdi kavga çıkacak gibi oluyor dışarı çıkarken adeta yürüyen cephane gibi 2 silah ,bıçak,biber gazı manyak demeyin gerçekten yapıyorum :D

sanki şimdi ölecekmişim gibi oluyor,yada yakınlarımdan birini şimdi kaybedecem diye üzülüyorum.birşeyi kolay kolay unutmuyorum

ayrıca sayı takıntım var 3 :D bardakta su içerken sonundaki suyu 3 yudumda içiyorum böyle daha çok şeyler

olay bundan ibaret :D

hocam sende biraz panik atak var gibime geldi :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:

seagate189 bunu yazdı:

pes ettim teslim oldum artık :D gece yataktan kalkıp kapıyı kontrol ediyorum kalkıyorum musluklara bakıyorum.dışarı çıkarken sanki şimdi bana saldıracaklar gibi geliyor bazıları şimdi kavga çıkacak gibi oluyor dışarı çıkarken adeta yürüyen cephane gibi 2 silah ,bıçak,biber gazı manyak demeyin gerçekten yapıyorum :D

sanki şimdi ölecekmişim gibi oluyor,yada yakınlarımdan birini şimdi kaybedecem diye üzülüyorum.birşeyi kolay kolay unutmuyorum

ayrıca sayı takıntım var 3 :D bardakta su içerken sonundaki suyu 3 yudumda içiyorum böyle daha çok şeyler

olay bundan ibaret :D

hocam sende biraz panik atak var gibime geldi :D

var var oda var :D

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

takıldığın şeylerin tersini yap. zamanla kısmen normalleşiyor. yok illa düzeltecem diyosan vücutta belli maddelerin eksikliğinden kaynaklanan bi olay. doktora gidip hap almadan beceremezsin.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

takıldığın şeylerin tersini yap. zamanla kısmen normalleşiyor. yok illa düzeltecem diyosan vücutta belli maddelerin eksikliğinden kaynaklanan bi olay. doktora gidip hap almadan beceremezsin.

gittim hapta içtim fayda etmedi.

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

bendede var saçma sapan takıntılar bu rahatsızlıktanmıyız neyiz anlamadım gece uyanıyorum mesela susamamış olsam bile aklıma bir kez su içmek geldiyse içmeden uyuyamıyorum ne iş anlamadım

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    --

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

seagate189 bunu yazdı:

Prometheus bunu yazdı:

gittim hapta içtim fayda etmedi.

o zaman başka bir problemin var. muhtemelen depresyonla ilgili bişeyler.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

bende de var :D gerçi ben çizim yapıyorum sürekli ondan dolayı oldu . Arabayla seyahatteyken ışıkları saymak , kaldırımları saymak , sıkılıyorum bazen belli bi sayı belirleyip ona gelince bitiryorum falan :D . ilginç gercekten . Hayırlısı bakalım :D nolcak halimiz

Hayat Bizi 61 kenara...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Al Bide Benden Yap Segate :)

1.Evdeyim Oturuyorum Ayaklarımı Uzattığım Koltuk Başlığının Ezilen Kısmının 2 Ayağada Uydurmaya Çalışıyorum

2.Aynen Şuan Yaptığım Gibi Her Kelimenin Başı Büyük Harf Ellede Yazarken Aynıdır.

3.Gece Yattığımda Bir Ses Duyarsam Elimde Bir Fener Diyer Elimde İse Çivili Bir Şekilde Hazır Duran Duvarın Altında Parkelerle Yerı Birleştirin Bişi Olur Ya Ondan Var :)

4.Dışarıda Biri Arkamdan Koşarsa Kendımı Filmde Hisseder Gibi Özel Güçleri Olan Bir Manyak  Moduna Girip Adamın Ne Taraftan Geldığını Arkama Bakmadan Sesle Anlamaya Çalışıp Ani Bir Şekilde Ters Yöne Adım Atmak. ( Saçma Biliyorum Ama İşte :)

5.Herkezde Olduğu Gbi Basamak Saymak Merdivenleri Aynı Orantıda Çıkmak Filan

6.Gün İçinde Kötü Bir Şey Yaşadıysam O Gün Benım İçin Sankı Ölüm Günüymüş Gibi

7.Aşk Konusunda Psikopatım En Ufak Bir Şey Kafamı Sıkıyo

8.Bu Nedir Hastalık Olarak Anlam Veremedim .)

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Disleksi-Ve-Obsesif-Kompulsif-Bozukluklari-Olanlar-107780/1/obsesif/

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 4225 Toplam Mesaj: 30