folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Ödenmeyen Bağkur Borçları. ( Bağkur Borcum Birikirse Ne Olur ? )

Ödenmeyen Bağkur Borçları. ( Bağkur Borcum Birikirse Ne Olur ? )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Benim de 12 000 TL falan oldu ara sıra kağıt geliyor 10 gün içinde ödemeyecekseniz mal beyanı yapın falan filan hepsini okumuyorum he deyip geçiyorum :) Şu ana kadar birşey olmadı kredi de çektim bankada hesabım da var yüksek miktarda para girip çıkıyor. Borcu sildirebileceğiz ama günleri de silecekler daha sonra istersen o günleri tekrar borçlanabileceksin. Kanun geçti ama yürürlüğe girmesini bekliyoruz. Her ay muhasebeciye soruyorum hala gelişme yok. Sildireceksen muhasebecine sor yürülüğe girdiği zaman haber versin sana.

tam olarak benim hayatmı özetledi mk. Tek fark borcum 6bin lira. Geri kalan tüm gelişmeler aynı :D

Cigu bigule :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

tam olarak benim hayatmı özetledi mk. Tek fark borcum 6bin lira. Geri kalan tüm gelişmeler aynı :D

Böyle borçlardan ilk başlarda korkuyorsun da bir yerden sonra alışıyorsun. Benim şu anda 50 000 TL borcum var alıştım artık gireni çıkanı hissetmiyorum :) Borcu 3 yılda yaptım 5. yıla özel 100 000 TL düşünüyorum :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Benimde şirketten ötürü 4.500 tl'ye çıkmış bağ-kur borcum.

Af çıkacak bekle, bu ayın sonunda diyip duruyor muhasebecim. Ocak ayından bu yana.

Git gide kalınlaşıyor ve damarları belli olmaya başlıyor borcun, girmese bari..

Toplam Hit: 2444 Toplam Mesaj: 14