folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder ODTÜ'lü Öğrencilerin Gururlandıran Başarısı

ODTÜ'lü Öğrencilerin Gururlandıran Başarısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

En öndeki engür pezevengi :D

Lan sonunda televizyonada cıktın :D

Not : modeli birebir gördüm 1,5 ay önce...

Yukarda iki arkadaş atışmış biraz ikisininde doğru yanları var,

birincisi modelcilikle ciddi manada uğraşan biri bu modeli yaparmı? yapar kat kat iyisini yapar, ondan dolayı abartmayın diyen arkadaşın sölediği doğru, Yoksa 5 beyzbol değil gelin 3 günde beybol sopası yapan adam taşıyan ucak yapayım ben size :)

Fakat bu yarışmada belli limitler vardı, hatırladığıma göre (yanlış olabilr)  anlık cekilebilecek maksimum gün 60 amper, motorun maximum gücü, içine koyulacak pillerin maximum amper değeri vs gibi değerler altında o modeli yaptılar, güzelde olmuştu...

İçerde sigorta vardı mesela, maximum amper değerini geçince aleti fail-safe e alıyordu...

Yani iyi bir modelci bunu yapar ama, limitlere sadık kalınarak yapılması zor idi...

Zaten bu ikinci ucakları, ilki ayakkabı kutusuna benziyodu biraz adam olmuş hali bu :)

Ha genede yapılabilinir mi? tabiki yapılabilir mühendislik teknik ve elektronik bilgisi ve tabiki modelcilik ile yapılabilir, ama cocuklarda o kadar uğraşıp cok iyi iş başardılar 6. lık 69 okul arasında güzel bir derece...

Hem senelerdir bu işle uğraşan bir modelci hem RC model ucak öğretmeni ve bilgisayar mühendisi olarak söylediklerim sanırım biraz inandırıcıdır :)

Kavgaya gerek yok yani...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

En öndeki engür pezevengi :D

Lan sonunda televizyonada cıktın :D

Not : modeli birebir gördüm 1,5 ay önce...

Yukarda iki arkadaş atışmış biraz ikisininde doğru yanları var,

birincisi modelcilikle ciddi manada uğraşan biri bu modeli yaparmı? yapar kat kat iyisini yapar, ondan dolayı abartmayın diyen arkadaşın sölediği doğru, Yoksa 5 beyzbol değil gelin 3 günde beybol sopası yapan adam taşıyan ucak yapayım ben size :)

Fakat bu yarışmada belli limitler vardı, hatırladığıma göre (yanlış olabilr)  anlık cekilebilecek maksimum gün 60 amper, motorun maximum gücü, içine koyulacak pillerin maximum amper değeri vs gibi değerler altında o modeli yaptılar, güzelde olmuştu...

İçerde sigorta vardı mesela, maximum amper değerini geçince aleti fail-safe e alıyordu...

Yani iyi bir modelci bunu yapar ama, limitlere sadık kalınarak yapılması zor idi...

Zaten bu ikinci ucakları, ilki ayakkabı kutusuna benziyodu biraz adam olmuş hali bu :)

Ha genede yapılabilinir mi? tabiki yapılabilir mühendislik teknik ve elektronik bilgisi ve tabiki modelcilik ile yapılabilir, ama cocuklarda o kadar uğraşıp cok iyi iş başardılar 6. lık 69 okul arasında güzel bir derece...

Hem senelerdir bu işle uğraşan bir modelci hem RC model ucak öğretmeni ve bilgisayar mühendisi olarak söylediklerim sanırım biraz inandırıcıdır :)

Kavgaya gerek yok yani...

-----------------------------

rene usta kavga yok be yaw :D :D 

o şartları hiç duymamıstım öğrendiğimiz iyi oldu :D

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
Toplam Hit: 2907 Toplam Mesaj: 14