Office365 Veya 2019

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

arkadaşlar normalde ofis 365 kullanıyordum ama(( aöf den dolayı beleşti))  aöf bitirdi o işi kısaca elimde patladı ucuz linsas almakmı yoksa 2019 kurup kms vb.. aktif etmekmi mantıklı birde ücretsiz sağlam virüssüz aktif edilecek bir yöntem varmı bildiginiz ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelayvaz
    Kelayvaz's avatar
    Erkek

Tavsiyem uyguna lisans alman olacaktır.

Ben şahsen öyle yapıyorum. Son adlığım 100'lük bilgisayara gidipte kms kuracak halim yok o kadar para vereyim iş sakata girmesin.

Birde 70tir 100dür 150 bin veren insanlar var bilgisayara ve halen kms araması çok ilginç  geliyor

Mümkünse satın al kafan rahat olsun.Uyguna trendyol hepsi burada yada sağlamlisansa bak derim.

Uzun zamandır çoğu şeyi lisanslı kullnıyorum artık antiviruste kullnmıyorum 2 yıldır bilgisayar acayip performaslı.

下面的注释包含自解压脚本命令 | Suskunluk yasasi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    x yamtartunga bunu yazdı

Ben şahsen öyle yapıyorum. Son adlığım 100'lük bilgisayara gidipte kms kuracak halim yok o kadar para vereyim iş sakata girmesin.

Birde 70tir 100dür 150 bin veren insanlar var bilgisayara ve halen kms araması çok ilginç  geliyor

Mümkünse satın al kafan rahat olsun.Uyguna trendyol hepsi burada yada sağlamlisansa bak derim.

Uzun zamandır çoğu şeyi lisanslı kullnıyorum artık antiviruste kullnmıyorum 2 yıldır bilgisayar acayip performaslı.

hocam bazı yerler  lisans veriyor ama git cmd den işlem yap diyer aynı işleme geliyor aslında mesela bi tanesi şunu dmeiş arkadaşa  githubdan almış bide 

if exist "C:\Program Files\Microsoft Office\Office16\ospp.vbs" cd /d "C:\Program Files\Microsoft Office\Office16"
    if exist "C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office16\ospp.vbs" cd /d "C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office16"
    for /f %x in ('dir /b ..\root\Licenses16\ProPlus2021VL_KMS*.xrm-ms') do cscript ospp.vbs /inslic:"..\root\Licenses16\%x"
    cscript ospp.vbs /inpkey:FXYTK-NJJ8C-GB6DW-3DYQT-6F7TH
    cscript ospp.vbs /sethst:kms.msgang.com
    cscript ospp.vbs /act
    pause

önerdigin link varsa alayım hocam.

KaptaN tarafından 26/Ağu/24 01:21 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

https://lotuslisans.com/urun/office-2019-pro-plus/

Telefon olanı al 4 dk uğraştırıyor sadece microsoft amcayı arıyorsun basit bir şey

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

internette 1 paket sigara parasına lisans satılıyor hocam niye uğraşıyorsun al geç.

DrKeworks tarafından 26/Ağu/24 09:31 tarihinde düzenlenmiştir

Cigu bigule :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    x DrKeworks bunu yazdı

internette 1 paket sigara parasına lisans satılıyor hocam niye uğraşıyorsun al geç.

alayı kaçak.

kaptan bana pm at.

sana orjinal lisans hediye atayım.

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeg392
    zeg392's avatar
    Erkek

Hacılar bu olay nedir bilen varmı? Bunu uyguladım sorunsuz kurdum ama sonra patlarmı patlamazmı bilmiyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=fRMxOPfeSSw

zeg392 tarafından 26/Ağu/24 10:55 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doganoglu66
    doganoglu66's avatar
    Erkek

https://www.hepsilisans.com/urun/microsoft-office-lisans-satin-al/office-2021-pro-plus-retail-dijital-lisans-anahtari/ 

Bu siteden 2 tane satın aldım canvar gibi çalışyor,tüm güncellemeleri de alıyor.

doganoglu66 tarafından 26/Ağu/24 11:04 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelayvaz
    Kelayvaz's avatar
    Erkek
    x KaptaN bunu yazdı
    x yamtartunga bunu yazdı

hocam bazı yerler  lisans veriyor ama git cmd den işlem yap diyer aynı işleme geliyor aslında mesela bi tanesi şunu dmeiş arkadaşa  githubdan almış bide 

if exist "C:\Program Files\Microsoft Office\Office16\ospp.vbs" cd /d "C:\Program Files\Microsoft Office\Office16"
    if exist "C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office16\ospp.vbs" cd /d "C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office16"
    for /f %x in ('dir /b ..\root\Licenses16\ProPlus2021VL_KMS*.xrm-ms') do cscript ospp.vbs /inslic:"..\root\Licenses16\%x"
    cscript ospp.vbs /inpkey:FXYTK-NJJ8C-GB6DW-3DYQT-6F7TH
    cscript ospp.vbs /sethst:kms.msgang.com
    cscript ospp.vbs /act
    pause

önerdigin link varsa alayım hocam.

O kodları biliyorum bendede var ben pek kullanmıyorum. Bu tarz işlerden anlıyorum az çok sadece eşe dosta kullanmalık yapmak için Lite ofis 2016 yapmıştım onun içine gömdüm otomatik lisanslasın diye.

yukarıdaki kodda önemli olan kms.msgang.com adresine bilgisayarına port açacak ona güveniyor musun mesele bu.

lotus lisans veren arkadaş ben ordan hiç almadım orayada bak.

https://www.saglamlisans.com/urun/office-2019-pro-plus-lisans-key-satin-al/

https://www.saglamlisans.com/urun/office-2021-professional-plus-retail-dijital-lisans-key/

Ben şahsen ofis 2021 kullnıyorum 2016dan sonrası hepsi aynı sürüm gerçi ister 19 ister 21 buradkiler güvenilir gibi.

下面的注释包含自解压脚本命令 | Suskunluk yasasi..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Makro kullanma zorunlulugun yoksa libre office i deneyebilirsin.

vatandaşa kafam girsin!..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

@abdullahazad sağolsun sıfır km 2019 kutusu açıp paylaştı benle...

Toplam Hit: 3229 Toplam Mesaj: 36
office 365