Office365 Veya 2019
-
arkadaşlar normalde ofis 365 kullanıyordum ama(( aöf den dolayı beleşti)) aöf bitirdi o işi kısaca elimde patladı ucuz linsas almakmı yoksa 2019 kurup kms vb.. aktif etmekmi mantıklı birde ücretsiz sağlam virüssüz aktif edilecek bir yöntem varmı bildiginiz ?
-
Tavsiyem uyguna lisans alman olacaktır.
Ben şahsen öyle yapıyorum. Son adlığım 100'lük bilgisayara gidipte kms kuracak halim yok o kadar para vereyim iş sakata girmesin.
Birde 70tir 100dür 150 bin veren insanlar var bilgisayara ve halen kms araması çok ilginç geliyor
Mümkünse satın al kafan rahat olsun.Uyguna trendyol hepsi burada yada sağlamlisansa bak derim.
Uzun zamandır çoğu şeyi lisanslı kullnıyorum artık antiviruste kullnmıyorum 2 yıldır bilgisayar acayip performaslı.
-
x yamtartunga bunu yazdı
Ben şahsen öyle yapıyorum. Son adlığım 100'lük bilgisayara gidipte kms kuracak halim yok o kadar para vereyim iş sakata girmesin.
Birde 70tir 100dür 150 bin veren insanlar var bilgisayara ve halen kms araması çok ilginç geliyor
Mümkünse satın al kafan rahat olsun.Uyguna trendyol hepsi burada yada sağlamlisansa bak derim.
Uzun zamandır çoğu şeyi lisanslı kullnıyorum artık antiviruste kullnmıyorum 2 yıldır bilgisayar acayip performaslı.
hocam bazı yerler lisans veriyor ama git cmd den işlem yap diyer aynı işleme geliyor aslında mesela bi tanesi şunu dmeiş arkadaşa githubdan almış bide
if exist "C:\Program Files\Microsoft Office\Office16\ospp.vbs" cd /d "C:\Program Files\Microsoft Office\Office16"
if exist "C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office16\ospp.vbs" cd /d "C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office16"
for /f %x in ('dir /b ..\root\Licenses16\ProPlus2021VL_KMS*.xrm-ms') do cscript ospp.vbs /inslic:"..\root\Licenses16\%x"
cscript ospp.vbs /inpkey:FXYTK-NJJ8C-GB6DW-3DYQT-6F7TH
cscript ospp.vbs /sethst:kms.msgang.com
cscript ospp.vbs /act
pauseönerdigin link varsa alayım hocam.
KaptaN tarafından 26/Ağu/24 01:21 tarihinde düzenlenmiştir -
https://lotuslisans.com/urun/office-2019-pro-plus/
Telefon olanı al 4 dk uğraştırıyor sadece microsoft amcayı arıyorsun basit bir şey
-
internette 1 paket sigara parasına lisans satılıyor hocam niye uğraşıyorsun al geç.
DrKeworks tarafından 26/Ağu/24 09:31 tarihinde düzenlenmiştir -
x DrKeworks bunu yazdı
internette 1 paket sigara parasına lisans satılıyor hocam niye uğraşıyorsun al geç.
alayı kaçak.
kaptan bana pm at.
sana orjinal lisans hediye atayım.
-
Hacılar bu olay nedir bilen varmı? Bunu uyguladım sorunsuz kurdum ama sonra patlarmı patlamazmı bilmiyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=fRMxOPfeSSw
-
Bu siteden 2 tane satın aldım canvar gibi çalışyor,tüm güncellemeleri de alıyor.
-
x KaptaN bunu yazdıx yamtartunga bunu yazdı
hocam bazı yerler lisans veriyor ama git cmd den işlem yap diyer aynı işleme geliyor aslında mesela bi tanesi şunu dmeiş arkadaşa githubdan almış bide
if exist "C:\Program Files\Microsoft Office\Office16\ospp.vbs" cd /d "C:\Program Files\Microsoft Office\Office16"
if exist "C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office16\ospp.vbs" cd /d "C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office16"
for /f %x in ('dir /b ..\root\Licenses16\ProPlus2021VL_KMS*.xrm-ms') do cscript ospp.vbs /inslic:"..\root\Licenses16\%x"
cscript ospp.vbs /inpkey:FXYTK-NJJ8C-GB6DW-3DYQT-6F7TH
cscript ospp.vbs /sethst:kms.msgang.com
cscript ospp.vbs /act
pauseönerdigin link varsa alayım hocam.
O kodları biliyorum bendede var ben pek kullanmıyorum. Bu tarz işlerden anlıyorum az çok sadece eşe dosta kullanmalık yapmak için Lite ofis 2016 yapmıştım onun içine gömdüm otomatik lisanslasın diye.
yukarıdaki kodda önemli olan kms.msgang.com adresine bilgisayarına port açacak ona güveniyor musun mesele bu.
lotus lisans veren arkadaş ben ordan hiç almadım orayada bak.
https://www.saglamlisans.com/urun/office-2019-pro-plus-lisans-key-satin-al/
https://www.saglamlisans.com/urun/office-2021-professional-plus-retail-dijital-lisans-key/
Ben şahsen ofis 2021 kullnıyorum 2016dan sonrası hepsi aynı sürüm gerçi ister 19 ister 21 buradkiler güvenilir gibi.
-
Makro kullanma zorunlulugun yoksa libre office i deneyebilirsin.
-
@abdullahazad sağolsun sıfır km 2019 kutusu açıp paylaştı benle...