folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öfke Problemi Ve Ani Parlama

Öfke Problemi Ve Ani Parlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    paparozzi bunu yazdı

Hocalar selamlar;

Bir süredir ani öfke problemi yaşamaktayım. Halbuki hayatımın en sıkıntısız dönemlerindeyim ama sokakta yürürken de iş yerindeyken de evdeyken de sürekli Memati gibi gerginim. Kim olursa olsun ne olursa olsun o an canımı sıkan bir durum olunca bir anda patlıyorum. Patrona da arkadaşlara da yolda yavaş yürüyen  teyzelere de küçük yaşta dilenen çocuklara da ana babama da yani bu örneklerin sonu yok, her şeye sinirlenebiliyorum ve bunu içimden yapmıyorum eyleme geçiyorum, karşımdakinin duyacağı şekilde tehditkar bir halde yapıyorum. Gerektiği yerde de fiziksel şiddet uygulamayı yeğliyorum.

Velhasıl çekilmez bir insan oldum. Daha öncesinde her ne kadar sinirlenmemek için kendime telkinlerde bulunsam da olay anında hepsini unutuyorum. O an sadece tek bir şey istiyorum o da içimdeki bu patlamaya dünden razı volkanın lavlarını gerek sözle gerekse fiziksel şiddet ile bir an önce aktarmak.

Tabiki böyle durumlarda profesyonel bir yardım almak en doğrusudur, bunu biliyorum ancak şu sıralar haftalık 400-500 tl vermek istemiyorum. Belki temiz bi dayak yesem her şey normale dönecektir belki de yıllarca terapi alsam düzelmeyecektir bilmiyorum ancak aranızda bu problemi yaşamış birilerinin olduğuna eminim ve ne yapılması gerektiği konusunda yardım edeceğini düşünüyorum. Vereceğiniz tavsiyeleri heyecanla bekliyorum.

4 adet akü 1 adet manyeto ve iki kablo bunlara ek olarak bir leğen su ile tedaviniz mümkündür.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    paparozzi bunu yazdı

Hocalar selamlar;

Bir süredir ani öfke problemi yaşamaktayım. Halbuki hayatımın en sıkıntısız dönemlerindeyim ama sokakta yürürken de iş yerindeyken de evdeyken de sürekli Memati gibi gerginim. Kim olursa olsun ne olursa olsun o an canımı sıkan bir durum olunca bir anda patlıyorum. Patrona da arkadaşlara da yolda yavaş yürüyen  teyzelere de küçük yaşta dilenen çocuklara da ana babama da yani bu örneklerin sonu yok, her şeye sinirlenebiliyorum ve bunu içimden yapmıyorum eyleme geçiyorum, karşımdakinin duyacağı şekilde tehditkar bir halde yapıyorum. Gerektiği yerde de fiziksel şiddet uygulamayı yeğliyorum.

Velhasıl çekilmez bir insan oldum. Daha öncesinde her ne kadar sinirlenmemek için kendime telkinlerde bulunsam da olay anında hepsini unutuyorum. O an sadece tek bir şey istiyorum o da içimdeki bu patlamaya dünden razı volkanın lavlarını gerek sözle gerekse fiziksel şiddet ile bir an önce aktarmak.

Tabiki böyle durumlarda profesyonel bir yardım almak en doğrusudur, bunu biliyorum ancak şu sıralar haftalık 400-500 tl vermek istemiyorum. Belki temiz bi dayak yesem her şey normale dönecektir belki de yıllarca terapi alsam düzelmeyecektir bilmiyorum ancak aranızda bu problemi yaşamış birilerinin olduğuna eminim ve ne yapılması gerektiği konusunda yardım edeceğini düşünüyorum. Vereceğiniz tavsiyeleri heyecanla bekliyorum.

4 adet akü 1 adet manyeto ve iki kablo bunlara ek olarak bir leğen su ile tedaviniz mümkündür.

Ben daha risksiz dayak tavsiye etmiştim ama sen adamın meme uçlarına elektrik vermeyi seçtin heralde reiz  :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emirhan-exp
    emirhan-exp's avatar
    Erkek

hocam ben de o bahsettiğin paraları vermiş ve ona buna karşılık veremeden,

o anda hiçbirşey yokken sonraları ufak tefek şeyleri bile içine dert olan

versiyonum.

Kendime dayak da attırdım dövemediler hiçbirisi. Karşılık da vermedim.

Bence bunun çözümü başka :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emirhan-exp
    emirhan-exp's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

Dayak yediginde mum olursun merak etme , zaman tanı.. hic umulmadik ( fiziken celimsiz sıska silik gibi gozuken ya da zayif gibi duran veyahut nazik ve naif konusan uslupta tavırda takılan ) tiplerde hayvani güç oluyor. Evirir cevirir fırlatır seni

hocam reklamlar mı bunlar ahaha :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar
    Erkek

Eczaneden Rexapin 10mg aliyorsun hocam 1 hafta icinde kedi gibi olursun. Akşamlari yatmadan 4 saat önce ic

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Erkek
    paparozzi bunu yazdı

Hocalar selamlar;

Yaşlandın be, halbuki üniversitede ne kadar tontiş bir insandın :(

Bir cinayet işleniyorsa tek suçlu katil değildir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paparozzi
    paparozzi's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    paparozzi bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

İlaçlar, doktorlar vs çare değil. 

Kendini işe, spora ver hocam faydasını göreceksin.

Ben de öyle çok fena patlıyorum birden ama sporla yatisiyorum. Enerjiyi atmak lazım. 

Düzenli spor, düzenli beslenme, stabilize aile yaşantısı her şey mevcut. İşimden eşimden çevremden memnunum. Aklıma gelen hiçbir problem yok hocam. Bunlara rağmen bu haldeyim.  

bir derdin olmayabilir ama bilinç altına attığın  ve içten içe seni endişendiren birşeyler var

illa çevrende olmak zorunda değil.

haberleri izlemek bile insanın psikolojisini bozuyor

çocuk tacizleri, 50 suç işlemiş adamın sokaklarda cirit attığını biliyor olmak,

sarhoş ehliyetsiz bir adamın,  senin sevdiğini gözlerinin önünde çarpsa  bile elini kolunu sallayarak dışarıda gezeceğini bilerek yaşamak

insanların farkirleşmesi

sen zengin olsan bile, iki ötedeki adamın aç olduğunu bilerek insan mutlu olamıyor

bunlar hep bir yorgunluk sebeb

sende demekki buna benzer stresini öfkeye vuruyorsun

@futurist hocam bu yorumun gerçekten çok doğru olabilir. Çünkü şimdi düşündüm de genel olarak düşüncesizlikler, medeniyetsizce hareketler, adaletsizlik, karşıdaki kişiye kendimi anlatamama ve umarsizlik gibi hareketlerin sonucunda ciddi manada çileden çıkıyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paparozzi
    paparozzi's avatar
    Erkek
    JpnTr bunu yazdı
    paparozzi bunu yazdı

Hocalar selamlar;

Yaşlandın be, halbuki üniversitede ne kadar tontiş bir insandın :(

Çenendeki iz duruyor mu :D <3

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Aklıma bu gelmişti.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Arada çıplak ayakla toprağa bas kendini toprakla hic birseyin kalmaz

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 2429 Toplam Mesaj: 32
psikolog sinir ruh sağlığı öfke