Okul Öncesi Eğitim İçin Yazdığım Bir Uygulama(Flutter)
-
Sevdiğim bir abinin kızı için yazdım. Hoşunuza giderse sizde çocuklarınız kullanırsınız diye paylaşayım dedim :)
-
Ellerine sağlık hocam
-
tasarım sana mı ait hocam, çok tatlı olmuş emeğine sağlık
-
@makets Teşekkürler hocam.
@neverland Teşekkürler hocam. Öğeleri canva ve undraw'dan aldım. Bazılarını kendim düzenledim. Ufak tefek animasyonları kendim ayarladım.
-
güzel olmus eline sağlık, kaynak kod paylaşmassın heralde :D Paylaşırsan tatlı olur. Bunun duşuında çalışmaların var ise gitap limk verebilir misin bakalım feyzlenelim hocam
-
dcpromo bunu yazdı
güzel olmus eline sağlık, kaynak kod paylaşmassın heralde :D Paylaşırsan tatlı olur. Bunun duşuında çalışmaların var ise gitap limk verebilir misin bakalım feyzlenelim hocam
Öncelikle teşekkürler. O mağazadaki tüm uygulamarı Flutter ile yaptım. Hepsi de bana göre basit uygulamalar ve tam anlamıyla stabil değiller bence :) Eğer biraz aşinalığın varsa bu uygulamayı 1 günde yaparsın hocam :)
-
Hani bunun ios için olanı yok muuu 🥺
-
Darkparadise bunu yazdı
Tek Play Store'da magazam var. Eger istersen IOS icin build almayi denerim hocam.
-
motka bunu yazdıDarkparadise bunu yazdı
Tek Play Store'da magazam var. Eger istersen IOS icin build almayi denerim hocam.
3,5 yaşında oğlum var. Güzel ve eğitici uygulama ve oyun arayışı içindeyim. Olsaydı yüklerdim inanki ios için olanından :)
-
"This item isn't available in your country."
WTF man ?
-
@Darkparadise Senin icin IOS build almaya calisirim hocam.
@garga Uygulama Türkçe olunca diğer ülkelere açmamıştım. Hangi ülkedesin hocam :)