Olmazsa Olmaz Windows Programları
-
turktorrentte Format Sonrasi Katilimsiz AIO Kasim 2018-NouS diye bir torrent gördüm. format sonrası çalıştırıp istediğim programları kurdum.
yürek mi yemişim
-
K-Lite Codec Pack: Ses ve videolar için güncel kodekler ve Media Player Classic oynatıcısını içeriyor.
Adobe Acrobat: Pdf okuyucu
Chrome: Browser
Winrar: Rar ve Zip programı.
Webroot Secure Anywhere: Antivirüs ve Firewall
UltraIso: Iso açıcı ve sanal cd/dvd oluşturucu
μTorrent: Torrent programıIDM: En iyi ve en hızlı indirici.Usb Disk Security: Kasaya takılan usb'lerin takar takmaz hdd'ye virüs bulaştırmaya çalışıp çalışmadığını test ediyor.Ms Office 2007
-
ms store'dan netflix indirdim leş gibi geldi bana size göre ?
-
Movavi Photo Editör : Kes Kırp Effect ver.
IconChanger : Kesinlikle Windows 7 kullanlarin icon Değişiminde Yardımcı olacak En sağlam Produr. ( windows 10 da kullanıyorum Sorun yok.)
Tixati: Adi Çok bilinmesinde iyi Bir Torrent istemcisidir..
-
şu ninite'ın crackli olan versiyonları yükleyen muadili var mı?
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
şu ninite'ın crackli olan versiyonları yükleyen muadili var mı?
katılımsız sitelerine bak oralarda vardır
-
grepwin
sublime
vscode -
tekrar konu açmadan şuraya ekleyeyim. nasılsa eski konular ana sayfada görünmüyor, yani ben öyle biliyorum.
programın adı : "Battle Encoder Shirase"
yaptığı şey de şu: mesela bi program açtınız fanları deli gibi bağırtmaya başladı. ben mesela gaming laptopta comodo antivirüs taraması başlattım geçen gün ve hiç bir oyunun başaramadığını başardı antivirüs, fanlar hiç olmadığı kadar hızlı çalıştı awq :/
neyse çözüm ararken bunu buldum. task managerda en çok işlemci kullanan process i "BES" ile seçip işlemci kullanımını belli bir yüzde ile sınırlayabiliyorsunuz. işlemin tamamlanması daha uzun sürüyor ama zaten ben film izlerken o da arka planda virüs taraması yapıyor çok da şey değl yani.
edit: comodonun buna göre bi ayarı varmış zaten. taramayı arka plan olarak ayarlayıp kaynak kullanımını azaltabiliyor. neyse yine de BES iyi bişey gibi ...
radres tarafından 26/Nis/21 13:06 tarihinde düzenlenmiştir