folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Ölü Bedeni Yiyen Kurtçuklar

Ölü Bedeni Yiyen Kurtçuklar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:
    -----------------------------

Olur tabi. Klozetin kenarından kaçan suda bile oluyor, arkadaşın evinde görmüştüm. Hatta eğer açık yara varsa ve bir dişi sinek yumrutasını bırakırsa canlı adamdan bile çıkar. Örneğin: [DİKKAT: +21, TİKSİNÇ, İSTİFRANÇ, KAKA VİDYO]http://www.crazyshit.com/cnt/medias/23592-maggots-in-the-eye-of-a-live-person[/DİKKAT]

Eğer yanlış hatırlamıyorsam larvalar yumurtadan ortalama 1 günde çıkıyor ve yaklaşık 2 hafta içerisinde ergin sinek oluyorlar.

yalnız hocam bu videoda ki olay çürümeden kaynaklanan bişey değil.

bu videoyu gördükten sonra araştırmıştım, bu bi tedavi yöntemi.

yani şöyleki; o gördüğüm yaratıklar kangrenli bölgeye daha 1 mm lik iken bırakılıyolar daha sonra (ne kadar süre sonra olduğunu hatırlamıyorum) onları ordan alıyolar, yaklaşık 2 cm e ulaştıklarında.

önemli özellikleride sadece kangrenli bölgeleri yiyerek temizliyolar, canlı dokulara dokunmuyolar.

yani orası çürümüş bu yaratıklar orasından çıkmş mevzusu değil bu videodaki.

bilgilendirme amaçlı sölüyeyim dedim, ve ortaya neden olduğu çıktı.

bi sonraki mesajında; canlı insandada var ama ölünce faaliyete geçiyolar demişsin, yani ölü dokuları yiyerek besleniyo bu yaratıklar :))

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bakterilerden geliyorlar hocam , örnek çok iyi yıkanmış ve steril malzemelerden yapılmış bir salatayı kapat ağzını hava almasın sittin sene bişi olmaz çürüse bile kuruması vb. şeyler sıcaklık feya başka faktörlerden olabilir ama kurt çıkmaz

(steril konserveler de bu sayede uzun süre dayanır zaten ) gerçekten iyi yapılmış bir reçelin son kullanma tarihi olmadıgını biliyormuydunuz ? kapağı kapalı oldugu sürece tabi.

yine aynı işlemi yap ama salatayı hava alabileceği bir yere koy  , 1 hafta sonra başlar bişiler çıkmaya 

yani nerden geldiği önemli degil çünki her yerden geliyor  toprakta,  havada , suda , elimizde , içimizde bakteriler var uygun ortam oldugunda sonuç kurtçuklar oluyor

çiğ balık ve et yemek niye zararlıdır çünki hepsi kurt yapma potansiyeli taşır , midesinde öyle canlı canlı kurtçuk taşıyan bir çok insan var (bağırsak)

illa ölmene gerek yok 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

CellyM bunu yazdı:

KrypT bunu yazdı:

Olur tabi. Klozetin kenarından kaçan suda bile oluyor, arkadaşın evinde görmüştüm. Hatta eğer açık yara varsa ve bir dişi sinek yumrutasını bırakırsa canlı adamdan bile çıkar. Örneğin: [DİKKAT: +21, TİKSİNÇ, İSTİFRANÇ, KAKA VİDYO]http://www.crazyshit.com/cnt/medias/23592-maggots-in-the-eye-of-a-live-person[/DİKKAT]

Eğer yanlış hatırlamıyorsam larvalar yumurtadan ortalama 1 günde çıkıyor ve yaklaşık 2 hafta içerisinde ergin sinek oluyorlar.

yalnız hocam bu videoda ki olay çürümeden kaynaklanan bişey değil.

bu videoyu gördükten sonra araştırmıştım, bu bi tedavi yöntemi.

yani şöyleki; o gördüğüm yaratıklar kangrenli bölgeye daha 1 mm lik iken bırakılıyolar daha sonra (ne kadar süre sonra olduğunu hatırlamıyorum) onları ordan alıyolar, yaklaşık 2 cm e ulaştıklarında.

önemli özellikleride sadece kangrenli bölgeleri yiyerek temizliyolar, canlı dokulara dokunmuyolar.

yani orası çürümüş bu yaratıklar orasından çıkmş mevzusu değil bu videodaki.

bilgilendirme amaçlı sölüyeyim dedim, ve ortaya neden olduğu çıktı.

bi sonraki mesajında; canlı insandada var ama ölünce faaliyete geçiyolar demişsin, yani ölü dokuları yiyerek besleniyo bu yaratıklar :))

krypt.. hocam senin dediğin öyle değil. açık yara dişi sinek felan olmaz dediğin. ancak şu şekilde olur. anofel cinsi dişi sivrisinek seni sokarsa ve vücuduna mikroplarını bırakırsa olur. senin hücrelerini kullanarak ürerler. bir tür virüstür. bu yüzden vucüt hemen karşı koyamaz. çok hızlı üreyebilirler. insanda sıtma hastalığına sebep olurlar. daha sonra yumurtalar çıkar büyür sivrisinek olur tekrardan.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Anofel

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Her Canlıda Mikrop Vardır Bu Canlılar Canlı Kaldıgı Sürece Mikroplar Aktif Olmaz Ölü Kalırlar

Ama canlı ölünce mikroplar güclenir ortaya cıkmaya başlar o canlı cansız oldugu leş oldugu için onu yemeye başlarlar devamlı kendilerini cogaltırlar beslendikce

sonra leş bitince hepsi ölür yok olur.. doga nin kendini temizleme sistemi böyle eger insanlar ölünce cürümeseydi yada bitkiler yiyecekler ömür boyu yerde kalırdı mesela bir mezari açardınız aa ölü varmış dünyada yer kalmazdı ölü için .Rabbim Bize en Güzelini Vermiş.. Kendini temizleyen eko sistemi. her canlının bir amacı vardir.

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

tahminimce insan dışkısından oluşuyo olsa gerek...

9 10 yaşlarında taş üstüne yapılmış 1 haftalık insan dışkısını görmeye maruz kaldım hayla unutamuyom o sahneyi heryeri kurtçuktu :S:s

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

ottomanmurat bunu yazdı:

Her Canlıda Mikrop Vardır Bu Canlılar Canlı Kaldıgı Sürece Mikroplar Aktif Olmaz Ölü Kalırlar

Ama canlı ölünce mikroplar güclenir ortaya cıkmaya başlar o canlı cansız oldugu leş oldugu için onu yemeye başlarlar devamlı kendilerini cogaltırlar beslendikce

sonra leş bitince hepsi ölür yok olur.. doga nin kendini temizleme sistemi böyle eger insanlar ölünce cürümeseydi yada bitkiler yiyecekler ömür boyu yerde kalırdı mesela bir mezari açardınız aa ölü varmış dünyada yer kalmazdı ölü için .Rabbim Bize en Güzelini Vermiş.. Kendini temizleyen eko sistemi. her canlının bir amacı vardir.

onca dakikadır başlık bi yukarı bi aşağı geldi ve en mantıklı cevabın bu olduğunu düşünüyorum hocam süpersin. Evet doğanın dengesi budur.

🥒
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Dalga mı geçiyorsun interfector hocam, bal gibi de olur. Sıtma dediğin bambaşka bir şey. Omurgasız dersi de, parazitoloji dersi de aldım. Diğer arkadaşın dediği doğru larvalar tedavi amaçlı da kullanılabiliyor, bu vidyo'da öyle olduğunu bilmiyordum, örnek olarak verdim zaten. Ancak yazdıklarım doğrudur, netekim diğer bir arkadaş orman ile ilgili bir link vermiş bakın. Ölünce faaliyete geçiyorlar dediklerim mikroorganizmalar, sinekten ayrı bir olay bu. Açık yaralar, ya da ölü dokular sineklerin yumurta bırakması için çok uygun ortamlardır. Ayrıca mikrobiyoloji, moleküler biyoloji ve immunoloji dersleri de aldım hocam ve "senin hücrelerini kullanarak ürerler. bir tür virüstür. bu yüzden vucüt hemen karşı koyamaz." böyle bir tabiri ilk kez duyuyorum. Anofel dediğin zaten bir sivrisinek cinsidir. Vektör olabilir ve mikrop bulaştırabilir. Ama bulaştırdığı mikroplar ile yumurtaları farklı olaylar. Kaldıki zaten sinek dediğim Insecta sınıfının Diptera takımıdır, bu Anofel cinsi de bu familyaya aittir. Ancak çürüme esnasında genellikle cesede ilk yumurta bırakanlar Calliphoridae ve Drosophilidae familyasına ait sineklerdir. Hem bakteriden, virüsten falan kurt oluşur mu 2 günde? Bilim kurgu filmi mi bu?

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

KrypT bunu yazdı:

Dalga mı geçiyorsun interfector hocam, bal gibi de olur. Sıtma dediğin bambaşka bir şey. Omurgasız dersi de, parazitoloji dersi de aldım. Diğer arkadaşın dediği doğru larvalar tedavi amaçlı da kullanılabiliyor, bu vidyo'da öyle olduğunu bilmiyordum, örnek olarak verdim zaten. Ancak yazdıklarım doğrudur, netekim diğer bir arkadaş orman ile ilgili bir link vermiş bakın. Ölünce faaliyete geçiyorlar dediklerim mikroorganizmalar, sinekten ayrı bir olay bu. Açık yaralar, ya da ölü dokular sineklerin yumurta bırakması için çok uygun ortamlardır. Ayrıca mikrobiyoloji, moleküler biyoloji ve immunoloji dersleri de aldım hocam ve "senin hücrelerini kullanarak ürerler. bir tür virüstür. bu yüzden vucüt hemen karşı koyamaz." böyle bir tabiri ilk kez duyuyorum. Anofel dediğin zaten bir sivrisinek cinsidir. Vektör olabilir ve mikrop bulaştırabilir. Ama bulaştırdığı mikroplar ile yumurtaları farklı olaylar. Kaldıki zaten sinek dediğim Insecta sınıfının Diptera takımıdır, bu Anofel cinsi de bu familyaya aittir. Ancak çürüme esnasında genellikle cesede ilk yumurta bırakanlar Calliphoridae ve Drosophilidae familyasına ait sineklerdir. Hem bakteriden, virüsten falan kurt oluşur mu 2 günde? Bilim kurgu filmi mi bu?

tamamda niye eziyosun hocam ya beni :D tamam kingsin. az buçuk biyoloji bilgim vardı .mına koydun valla :D ama bilgiler için ayrıca teşekkür ediyorum. öğrenmiş olmuş bulundum :) burdan biyoloji hocama selam söylemek istiyorum lanet gelsin sana manyak karıı :D :)

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 4132 Toplam Mesaj: 30